Hivatalos: készül a Sniper Elite 4

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rebellion a Twitter-oldalán előre jelezte, a mai nap folyamán valami nagy bejelentésre készülnek. Ez meg is történt, így bemutatkozott a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonása. Az új rész megmarad a második világháborús témánál.

Formálisan is bemutatkozott a Sniper Elite-sorozat legújabb része. A negyedik epizód közvetlenül a harmadik rész után játszódik. Mi a Stratégiai Szolgálatok Hivatalának egyik ügynökét, Karl Fairburne-t alakítjuk majd, aki az olasz ellenállást erősíti. Harca nem tét nélküli, hiszen tevékenysége nélkül nem jöhetne létre az Overlord-hadművelet és a szövetségesek sem aratnának sikert Európában.

A játékban ezúttal is lesz kampány, illetve kooperatív mód, továbbá multiplayer szekció. Az új rész 1080p-ben, 60fps mellett fog futni, a megjelenésre pedig még idén sor fog kerülni. A negyedik epizód PC mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg.

14.
14.
Seggeszkexkluzív
#8: Ebben tökéletesen igazad, a lopakodás csak opcionális, de nincs jelentősége. hisz az első lövés után vége az álcának...
9.
9.
Chrysh
#8: Én a második rész túlnyomó hányadát végiglopakodtam (jelzem: rohadt keservesen) a célpontig, de tényleg van olyan, ahol ha megfeszülsz, akkor is muszáj leszel tűzharcba keveredni
8.
8.
Necreon
#1: Mennyire más mint a második? Én otthagytam mert nincs egy normális stealth rendszere, és hiába lopakodnék, max az első emberig tart.
6.
6.
atesz89
V2-t mai napig nyomjuk a csapattal. http://www.snipereliteonline.hu/ ez a lapunk ha valaki akar pcn csatlakozni jöjjön.
5.
5.
godach
Az elsőt rongyosra, többször végigjátszottam. A második is nagyon tetszett, főleg, hogy behozták az Xrayt, bár már nem volt olyan egyedi hangulata mint az elsőnek. A harmadikat épp csak kipróbáltam, míg nem veszem meg, nem játszok vele.
Az első kettő Nazi Zombie Army-t is végigtoltam, szóval szeretem a sorozatot. Jöhet ;)
4.
4.
PaprikaJancsi
Az olasz téma nekem nagyon bejön, mert egy csodaszép tájról van szó, és a trailerben látszódó grafika vissza is adja a környezet varázsát.
2.
2.
atesz89
Szívesen a Hírt! :) Remélem jobb lesz multiban mint a 3 volt inkább a v2-re hasonlítson sokkal jobb volt. Kevesebb hiba volt benn, tovább is támogatták a v2-t.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
A 3 is nagyon volt, de a 4 rész vajon miben lesz más? Már ellégé kiakknázták ezt a mesterlövészes témát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...