Bejelentették az Overwatch megjelenési dátumát

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 8.
  • Megjelenés
Link másolása
A tegnapi pletykák után a Blizzard hivatalosan is bejelentette az Overwatch megjelenési dátumát, egyúttal pedig a nyílt bétatesztről megosztottak velünk némi információt.

Egy kiszivárgott hirdetés ugyan lelőtte a meglepetést, de attól még örülhetünk a Blizzard bejelentésének: május 24-én jelenik meg az Overwatch PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A premiert egy nyílt bétateszt vezeti fel, amely május 5-én indul, és bárki (bármilyen platformon) regisztrálhat majd rá. 

A nyílt bétateszt során a játék mindegyik pályáját és karakterét kipróbálhatjuk majd, utóbbiakból 21 különböző lesz összesen. Arra érdemes felkészülni, hogy a végleges változat rajtjával resetelik majd a statisztikákat, tehát bármilyen eredményt is érjünk el a bétatesztelésen, azt nem vihetjük magunkkal később.

A próbalehetőség május 9-én ér véget, az előrendelők pedig már május 3-án hozzáférhetnek. Ehhez április 29-ig kell előjegyeztetned a címet.

4.
4.
ADMlN
Tarthatna az open beta egész a játék megjelenésééig, de nem vagyok telhetetlen, már annak is örülök, hogy úgymond idő előtt megjelenik.
3.
3.
tasareo
Végre. Csak ez miatt vettem xboxot, meg tanultam meg joystickal játszani :D
2.
2.
TheBate
És mi jár a preorderhez? Early access a bétához. Nem skin, nem pálya, nem karakter, nem az AIDS ellenszere. Rád nézek, kedves Ubi és EA...
1.
1.
Caleon
"a játék mindegyik pályáját és karakterét kipróbálhatjuk majd"

Na igen, EZ a BLIZZARD!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...