Bajban a Crackdown-csapat új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 9.
  • Gyászhír
Link másolása
Annyira, hogy már nem is ők dolgoznak rajta, és épp azon agyal a kiadó, hogy befejezze-e egyáltalán. A Hollowpointról eddig két trailert láttunk, azok alapján ígéretesnek tűnt a Shadow Complexre hajazó alkotás.

A Crackdown 2 mögött álló Ruffian Games még a 2014-es Gamescomon jelentette be legújabb játékát, a Hollowpointot, amely egy, a Shadow Complexre hajazó oldalnézetes akciójáték lett volna, kooperatív játéklehetőségekkel. A projektet először PS4-en adta volna ki a Paradox, amely ekkortájt állapodott meg a Sonyval, hogy ha konzolokra fejleszt, a PlayStationt részesíti majd előnyben.

A játékról azóta egyetlen trailert kaptunk, és úgy tűnik, nem véletlenül voltak csendben a készítők: a GameWatcher kiderítette, hogy a fejlesztőcsapat és a kiadó szakított tavaly nyáron, mert egészen más elképzeléseik voltak a Hollowpointot illetően. Az egyezségük értelmében a Paradoxnál maradt a cím, amely egyelőre még nem döntötte el, hogy mi legyen a sorsa, de miután ennek majdnem egy éve, jó esély van rá, hogy a játéknak annyi.

A Ruffian azóta más projektek fejlesztésébe kezdett, a Fragmental például épp februárban rajtolt el a Steam Early Accessben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...