A Titanfall is elérhető lesz az Origin Accessen

Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy hamarosan az Origin Access keretein belül ingyenesen elérhető lesz az előfizetők számára a Titanfall. A játékhoz egy ideje már ingyen elérhetőek a DLC-k, így azok is benne lesznek.

Pontos dátumot nem árult el a kiadó, de azt ígérik az Electronic Artsnál, hogy hamarosan a Titanfall is elérhető lesz az Origin Accessen keresztül. A Titanfallt óriási várakozás előzte meg 2014 tavaszán, hiszen az ex-Infinity Wardosokból verbuvált Respawn készítette a címet. A játék jó lett és szórakoztató, azonban a kevés tartalom miatt hamar elpártoltak tőle a játékosok, és ezen problémán a karcsú DLC-k sem segítettek. Az EA végül ingyenessé tette az összes letölthető csomagot. A szomorú történet ellenére saját tapasztalatból mondom, hogy találkozni még játékosokkal, ráadásul a folytatás is készül.

Az Origin Access előfizetői számára egyébként tegnap óta már kipróbálható a Need for Speed, melyet 10 órán át nyúzhatnak.

4.
4.
Hunork
Remélem így szépen meg fog növekedni a játékos szám, mert már alig nyomják, és azok is inkább Attrition-ban és Coop-ban.
2.
2.
Codehook1337
#1: En a ctfet csiptem benne az nagyon retro :D
1.
1.
godach
Nekem is csak pozitív élményeim vannak a játékkal kapcsolatban. Igaz, hogy én 360-ra vettem meg egy hónapja, de ha összeadnám, valószínű hogy lassan már két single játék idejét beletettem volna.
Ha van szabad húsz percem, már izzítom is befelé.

A negatívum, kevés tartalom. És aki igényes a tartalmas játékokra, azt tökéletesen megértem, miért pártolt el tőle. Viszont, ilyenkor tudok egy kicsit együtt érezni az Új Battlefront szimpatizánsokkal és védelmezőkkel.
A belepakolt óráim ugyanis, nem álltak másból 2-3 szimpatikus pálya és az Attririon játékmódból. Bevallom, nincs is igényem többre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...