Kezdő tippek a The Divisionhöz

Link másolása
A Ubisoft összedobott egy videósorozatot, melyben a The Division kezdő játékosainak adnak tippeket a túléléshez. Megismerkedhetünk a csapatépítéssel, valamint a felszerelések és a hírhedt Dark Zone működésével.

Hosszú idő után végre megjelent a napokban a The Division mindhárom platformra. A játékban van egy-két új mechanika, mely elsőre nem biztos, hogy teljesen egyértelmű lesz, ezért a Ubisoft összerakott egy videósorozatot, melyben az újonnan érkező ügynököket igazítják el.

A négy videó kitér a játék minden részére, így talán érdemes lehet azoknak is megnézniük őket, akik már túlléptek a kezdő szinteken.

57.
57.
godach
31.
31.
br1Koo
Egyébként ki lehet kapcsolni ezt a sok szirszart a képernyőn?
30.
30.
CitromH
#28: Jó lenne végre ha mc sabotaget is kitiltanák. Mikor dcake eltünt egyből normalizálódott a párbeszéd. Kicsit sajnálom ezeket az embereket. Nagyon szegényes és semmitmondó életük lehet.

ON: Pár plussz tipp:
-Csak kér fegyvered lehet egyszerre aktív, de a Dark Zoneban hamar kifogy a lőszer. Érdemes mindegyik kategóriából tartani egyet a tatyóban, hogy ha kell tudjon az ember váltani.
-Dead Zone be van osztva szintektől függően. Érdemes figyelni, hogy az első kategória 1-14ig tart, vagyis ha egy 15-ös és egy 14-es ember szeretne együtt menni az nem fog összejönni.(10 alatt ne is álmodj hogy bemész.)
-Nagyon fontos a bázis szárnyainak fejlesztése, mert main skillek mellett kapsz passzív skilleket is. Ha Dead Zoneban szeretne az ember Rogueként harcolni, érdemes megfontolni merre is fejlessz. Vagyis a fenti kategóriában ideális:lvl14, lehetőleg a legtöbb szárny megnyitása céltudatos fejlesztéssel, és egy jó csapat. Ha ez megvan senki nem tud megállítani.
-Safe House felderítés fontos, mert ott kapsz küldiket, illetve fast travel is csak ezekkel működik.
-Nem érdemes mindent cuccot eladni. Ha úgy érzed van elég pénzed érdemesebb mindent inkább szétszedni. Gyártani is lehet hiányzó komponenseket/modokat. Későbbiekben meg gondolom még hasznosabb is lesz ha van alapanyagod.
28.
28.
ollie92
Az a baj szinte az összes cikknél, hogy az ember megnyitja, hogy olvasson valakin a tapasztalatáról, de felbukkannak ezek a trollok és átmegy az egész farokméregetésbe !

Teljesen felesleges fikázni, hiába írja le a koptatott unott szövegét, még mit hisz ? Hogy valaki majd az ő szavain fog kiakadni és mégse veszi meg ? Vagy várja, hogy valaki megdícsérje :
- Igen uram, igaza volt, nem kellett volna megvennem !

Komolyan már szánalmas ez ....

Ha tetszik oszd meg tapasztalataidat, de ne nyomd ránk, hogy MI A JÓ NEKED !!!
23.
23.
Henry82
#11: Félreértettél, nem arra gondoltam, hogy levadásznak, hanem hogy széttrollkodják a játékot más játékosok kárára. Jó példa erre az ajtókat eltorlaszoló tornászok esete.
15.
15.
Spiderling
#5: Nemigen toltam 1 órát a DZ-ben, és majdnem lvl 10-es vagyok, amúgy meg lvl 12 a normalban, láttam alacsony szintű emberkéket ott kolbászolni, bár nem ajánlott, legkisebb szintű npc ott lvl 11-es...
11.
11.
Datzy
#6: "Ezek az emberek a tovabbfejlodes lehetosege hianyaban masok szorakozasat fogjak tonkretenni"

Az lenne a játék lényege :) Csak sajnos alig akad rá jelentkező, mert még gearel mindenki mint az őrült. A nolifer-ek is.
6.
6.
Henry82
#5: Igy van. Bar utalom ezt a kifejezest, de ezekre mondjak, hogy no lifer. Engem nem is zavarna a dolog, de a jatek kapcsan valahol minket is erinteni fog, mert ezek az emberek a tovabbfejlodes lehetosege hianyaban masok szorakozasat fogjak tonkretenni, mert valamit nekik is kell csinalni.
5.
5.
Drazhar
#1: Egy hazai játékos fórumban szoktam követni a bejegyzéseket, már az első nap voltak max szintes játékosok (30) és tegnap már olyat is láttam aki még a Dark Zone szintben is(!) elérte mellette a 30-at....
Hiába na, nagy előny ha nincs életed :D
1.
1.
Baracker
Egy öt napos játéknál ki nem kezdő még? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...