Sniper Elite 4 - ilyen a világháborús Metal Gear Solid

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 16.
  • Videó
Link másolása
Az Eurogamer munkatársai a Rebellionnál jártak, hogy kipróbálják a Sniper Elite negyedik felvonását. Tapasztalataikat velünk is megosztották, ráadásul egy hosszabb gameplay videót is hoztak magukkal.

Bő egy héttel ezelőtt jelentették be hivatalosan is, hogy készül a Sniper Elite negyedik része, amely még idén meg fog jelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Az Eurogamer munkatársai egyenesen a Metal Gear Solidhoz és az Assassin's Creedhez hasonlítják az új részt, amely állításuk szerint jóval nagyobb méreteket és több részletet ígér, mint elődje.

A Sniper Elite 4 1943-ban játszódik, hősünkkel Olaszországban kell küldetéseket teljesítenünk. A játék alaposan megnőtt az előző rész óta, hiszen még a legkisebb pályája is háromszor akkora, mint a Sniper Elite 3 legnagyobb szintje. Mindez több szabadságot is ígér, úgy kúszhatsz és mászhatsz, ahogy jól esik, és számos új eszköz áll majd a rendelkezésedre ahhoz, hogy becserkészd az egyébként okosabb AI-val megáldott ellenséges katonákat.

Köszi, atesz89!

11.
11.
Arsenal4ever
végre II. vh!....jöhetne több is...igény van rá! Elég volt a jövőbeli háborúkból!
10.
10.
Neo1989
Nekem a 2 tetszett a 3 nem azt hanyagoltam is. De ez megint tetszik.
9.
9.
KeXxX
#7: Ki is tudod ugrani.
8.
8.
ollie92
#7: Persze, álíthatod, hogy gyakran, vagy ritkán jelenjen meg.
7.
7.
RangerFox
Hát nem tudom. Engem a második részében kifejezetten zavart a kill cam, ki lehet ezt kapcsolni?
5.
5.
atesz89
Én nagyon szeretem mind1-ik részt. Örülök az új dolgoknak, mászás,bunyó,kistérkép, xray robbanásnál,Mozgás gyorsult a 3-hoz képest aminek nagyon örülök, kicsit fura ahogy lecsúszik a láncon, létrán ok, de láncon? :) Mikor egy katonát lekésel 5:49nél látszik hogy az AI nem fejlődött, mert mellette meg ott gugol katona úgy h nem veszi észre. Ami nekem böki a szemem teljesen ugyanazokat a színeket használják mint a 3-ban, gondolok itt a sárga feliratokra, meg még ami feltűnt nincs olyan jó grafikája mint a 3-nak. Bár ez még pre alpha, remélem még fejlődik.
4.
4.
s4jtqkac
#3: Számból vetted ki a szót.
3.
3.
zimonyini
Eddig nem érdekelt a széria, de ez, hihetetlenül tetszik. Ez már kezd hasonlítani eg sniper-szimulátorra, persze arcade keretek között.
1.
1.
crytek
Most már jó lenne végre a 2-3 -at végigvinni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...