Kiszállt a Sony a Rime mögül

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Hogy miért, az nem derült ki, de kiszállt a Sony a Deadlight fejlesztőinek új játéka mögül. Ez elméletben azt is jelentheti, hogy a PS4-exkluzívként bemutatott cím végül több platformon is tiszteletét teheti.

A spanyol Tequila Works a minap bejelentette, hogy visszavásárolta a Sonytól a Rime jogait, ezzel együtt pedig a Sony a kiadói szerepből is kifarolt. Hogy mi áll ennek a hátterében, az nem derült ki, de a fejlesztők új részleteket ígérnek a játékkal kapcsolatban a közeljövőben.

A Rime még a 2013-as Gamescomon mutatkozott be, tehát meglehetősen régóta készül. Egy nyitott világú akció-kalandról van szó, amely stílusában erősen emlékeztet a Team ICO és a thatgamecompany játékaira.

A Rime PlayStation 4-exkluzív a jelenlegi állás szerint (a fejlesztést a Sony pénzéből kezdték meg a srácok), azonban most már elképzelhető, hogy más platformokon is tiszteletét teszi majd.

1.
1.
azureknight0715
Nem tudom de ha a sony valamiért kiszál egy ilyen projectből akkor annak kell lennie valami oknak. Lehet valami nem frankó vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...