Csak ősszel kerül boltokba az új Sonic

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 21.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg tervezettnél egy évvel később jelenik meg a legújabb Sonic-játék, amely a korábban óriásit bukott Boom-sorozat folytatása lesz. Rejtély, hogy miért kell ennyit várnunk rá.

A Sega bejelentette, hogy szeptember 27-én fog megjelenni a Sonic Boom: Fire & Ice. A játékot a tavalyi E3-on mutatták be, és az eredeti tervek szerint 2015 őszén boltokba is küldték volna.

Az egyéves csúszás azonban mindenképpen gyanús, főleg úgy, hogy a játékot az a Sanzaru Games fejleszti, amelyik a Sonic Boom: Shattered Crystalt, és első hírek szerint az új rész nem is különbözik attól túlzottan. A tény, hogy a Sega eddig váratja a játékosokat a címmel, nem magyarázható meg pusztán azzal, hogy idén nyáron lesz huszonöt éves a sorozat, ebben az is benne lehet, hogy a Sanzaru esetleg komolyabban belenyúl a játékba.

Ami szuper lenne, elvégre a Sonic Boom eddig megjelent két része óriási bukás volt. A mellékág egy animációs sorozat társaságában mutatkozott be a Wii U-n és a 3DS-en, és nemcsak a kritikusok húzták le a két játékot, de a rajongók sem kapkodtak értük. Nem véletlen, hogy a Sega csak a 3DS-es változatot folytatja, a széria 620 ezres eladásainak többségét ugyanis a kézikonzolos példányok tették ki.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...