Sonic Boom: Fire & Ice 3DS

Az új epizódban csónakkal is versenyzünk majd.
Típus: 2D-s platformer, platformjáték

A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai

Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a premier.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

Már készül az új Sonic-játék

Idén ünnepli 25. születésnapját a Sonic-sorozat, és a frencsájz továbbra is él és virul. A Sony Pictures készíti a közelgő animációs mozifilmet, és most a Sonic Team is bejelentette, hogy már úton van az új videojáték is.

Csak ősszel kerül boltokba az új Sonic

Az eredetileg tervezettnél egy évvel később jelenik meg a legújabb Sonic-játék, amely a korábban óriásit bukott Boom-sorozat folytatása lesz. Rejtély, hogy miért kell ennyit várnunk rá.

Filmes hírek: készül a Sonic-mozifilm

Egy nagy adag mozis hír gyűlt össze így csütörtök délre. Készül a nyolcadik Fűrész, Michael Fassbender a Mátrixhoz hasonlítja az Assassin's Creed-filmet, csúszik a Ready Player One premierje, és már készül a Sonic-adaptáció is.

E3 2015: Készül az új Sonic Boom

Noha az első két rész nem teljesített valami fényesen a kasszáknál, a Sega úgy döntött, még egy Sonic Boom-játékot készít, ezúttal kizárólag 3DS-re. A Fire & Ice alcímű epizódot a Sanzaru Games fejleszti.