Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Link másolása
Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.

Új Humble Bundle vált elérhetővé, melyben ezúttal segás játékok kaptak helyet. A csomag szűk két hétig elérhető még, de azért nem árt sietni. Több Total War-játékot is megvásárolhatunk, köztük olyan klasszikussal, mint a Rome, de a Relic-féle Company of Heroes két része is képviselteti magát.

  • 1 dollárért a Company of Heroes első részének teljes kiadását, a Warhammer 40,000: Dawn of War - Master Collectiont, a Medieval II: Total War Collectiont, a Rome: Total War Collectiont és a SEGA Genesis/Megadrive Strategy Packot zsebelhetjük be.
  • Az eddigi befizetések átlagos összegének megfelelő pénzért a Valkyria Chroniclest, a Warhammer 40000: Dawn of War II - Grand Master Collectiont, az Eastside Hockey Managert, valamint a Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Collectiont kapjuk meg.
  • 12 dollárért vagy többért pedig a Company of Heroes 2 és a Total War: Attila lesz a miénk.
3.
3.
patka21991
Én befizettem a 12 dolcsisra. Most így az összes Total War rész meg van, mert szeptemberben volt a Total Warok másik fele.
Már csak az Attiához kell beszerezni a DLC-ket.
2.
2.
Edgar26
#1: Szép emlékek? A nosztalgiafaktort sose becsüld le:)
1.
1.
Csoki80
Egy nyarat dolgoztam végig a Shinning Force II-ért anno 10.600 Ft volt az 576-ban...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...