Valkyria Chronicles

Welkin kalandjait követhetjük végig az 1930-as évek alternatív világában. A rajzfilmszerű grafikájával és remek történetével nagyszerű játéknak ígérkezik a Playstation 3 tulajok számára.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Jó és rossz hírek a Valkyria Chronicles háza táján

Keserédes híreink vannak azoknak, akik Switch-en szeretnének játszani a Sega taktikai RPG-jével. Tovább fog ugyanis késni a Valkyria Chronicles 4 hibridkonzolos változata, ugyanakkor itt is megjelenik majd a sorozat legelső része.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.

Launch trailerek a reggeli mellé

A héten több sikervárományos cím is a boltokba kerül, köztük a Shadwen, a Valkyria Chronicles Remastered és a Shadow of the Beast is. Összeszedtük nektek az említett három játék launch trailerét.

Sztoritraileren a Valkyria Chronicles Remastered

Jövő hónapban jelenik meg a felújított Valkyria Chronicles, mely mindenféle extrával megtömve PlayStation 4-re is elhozza a klasszikust. Az új trailerben a történettel ismerkedhetünk meg.

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.

Májusban jön a megújult Valkyria Chronicles

A Sega bejelentette, hogy májusban jelenik meg Európában a Valkyria Chronicles felújított változata PlayStation 4-re - mi kapásból egy különleges dobozos kiadásba ruházhatunk be.

Tavasszal költözik PS4-re a Valkyria Chronicles

A Sega egy új trailer társaságában jelentette be, hogy tavasszal jelenik meg PlayStation 4-re a Valkyria Chronicles felújított változata. Ezt év végén egy spin-off epizód követi majd.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nagyon ütős hét vár ránk, gamer legyen a talpán, aki feldolgozza a következő hét nap termését! Duplázik az Assassin's Creed, gurít egy négyest a Halo, és 2015 a Pro Evolution Soccer.

PC-re is megjelenik a Valkyria Chronicles

Úgy tűnik, ilyen heteket élünk: több éves játékok jelennek meg újabb platformokra. Ezúttal a Sega 2008-as PS3-exkluzív RPG-je, a Valkyria Chronicles látogat el számítógépekre.