Hitman - máris késnek az első újdonságok

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 24.
  • Csúszás
Link másolása
Az IO Interactive úgy tervezte, hogy amíg az új Hitman következő epizódjait várjuk, többek között egy különleges opcióval igyekeznek majd fenntartani az érdeklődést. Ez sajnos nem jön most össze, ugyanis késik az Elusive Target játékmód.

Eredetileg ezen a héten kellett volna bemutatkoznia a Hitman új játékmódjának, az Elusive Targetnek, de az IO Interactive tegnap megerősítette, erre sajnos csak a következő epizód érkezésekor, áprilisban kerül sor. A játékmódnak egyébként igazán érdekesnek és izgalmasnak ígérkezik, ebben ugyanis mindig csak egyszer próbálkozhatunk. Ha a küldetésünk nem jár sikerrel, egyszerűen elveszítjük annak lehetőségét, hogy ismét megpróbáljuk kiiktatni célpontunkat.

Unatkozni viszont így se fogunk, ugyanis cserébe érkezett két új Escalation Contract küldetés, a The Osterman Mosaic és The Gemini Fiasco. Előbbiben egy méretes karddal kell megölnünk a kijelölt célpontot, ráadásul mindezt rengeteg megkötés keretein belül. A másik küldetésben pedig egy párizsi divatbemutató híres modellje, Helmut Kruger bőrébe bújva kell megmérgeznünk az áldozatunkat.

Ha ezeket sikeresen teljesítettük, akkor pedig még mindig ott vannak a The Vampire Magician Challenge Pack kihívásai - összesen 10 -, amelyekben egy Drakula-jelmezbe bújva kell a küldetéseket teljesítenünk.

11.
11.
KeXxX
Nahát, ez nagyon jó! Lefogadom, hogy csak én voltam Magyarországon az egyetlen hülye aki ezt előrendelte, sokkal többet vártam a játéktól. 11.-e óta el sem indítottam, megcsináltam mindent benne amit lehetett pár óra alatt. GG
10.
10.
Chrysh
#8: Kár, pedig biztos ujjongott volna a modtársadalom :D
9.
9.
delphijos
#5: Bár azért lenne ez a koncepció mert jobb szebb pályákat akarnak csinálni... De inkább arról van szó hogy már a fejlesztés közben is pénzt akarnak látni.
8.
8.
Drazhar
#7: Akkor rosszul fogalmaztam: szóval az Absolution-be is volt a Contracts mód amikor elvileg játékosok gyártottak a többieknek küldiket (gondolom fix pályákon) - ha itt is lesz ilyen akkor az életben tarthatja egy darabig.
7.
7.
Chrysh
#6: Modolható Hitman? Létezne ilyen a Hitmannél is?
6.
6.
Drazhar
#5: Igen, nyilván a kiadók mai hozzáállása az, hogy egy adott produktumot támogatnak évekig :D Ha kiadják a mod-szerkesztőt a rajongóknak akkor van rá esély, egyébként max még jövőre támogatják hiszen nyilván jön az új és azt is el kell adni majd.
5.
5.
GAMEROD
Legalább van idejük jobbra, részletesebbre kidolgozni a pályákat. Azt se bánnám ha ilyen végtelen hitman lenne, minden hónapba jönne valami új cucc.
4.
4.
medson
Nagy kár hogy pont a hitman nél kísérleteznek ezzel a fogyatékos rendszerrel. Nagyon örülök hogy visszatérnek a gyökerekhez és nem viszik tovább az akcióhős vonalat amit az absolution próbálgattak, de így?
3.
3.
Dio papa
Ha a gamer társadalom most nem int be az ilyen fosnak, akkor számíthatunk rá, hogy a többi játék / kiadó is követni fogja
2.
2.
Chrysh
#1: Ezt bizony ki kell várni, míg egybe kiadják, nincs mese
1.
1.
Mégis mit vártatok ettől a szartól???
20°%-ban van kész kb. és már árulják..,a pofátlanság netovábbja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...