Hitman (2016) PC, PS4, XBOXONE

A Hitman új része PC-re és konzolokra.

Angliában nyit új stúdiót az IO Interactive

A Hitman-játékok és a Project 007 fejlesztői stílszerűen Angliában, Brighton városában nyitnak új irodát. Ez lesz a dán székhelyű stúdió ötödik kirendeltsége világszerte.

A Hitman fejlesztői egy új fantasy RPG-n dolgoznak

A sokak által ismert Hitmant is fejlesztő IO Interactive megerősítette, hogy egy középkori világgal operáló online RPG-n munkálkodnak.

Megjelent a Hitman: World of Assassination

Végre megjelent a minden eddiginél teljesebb Hitman-élményt nyújtó kollekció, melyben a 47-es Ügynök legutóbbi 3 kalandját játszhatjuk újra rengeteg újdonsággal.

A Hitman 3 hamarosan az összes modern Hitman-játékot tartalmazni fogja, ráadásul ingyen

Jó hírrel szolgált az IO Interactive azoknak, akik rendelkeznek a Hitman 3-mal: hamarosan már az első két részt is magukénak tudhatják, ráadásul teljesen ingyen.

Messze van még a Hitman-csapat James Bond-játéka

Az IO Interactive legfrissebb üzleti jelentése szerint csendes évek várnak a stúdióra, miközben aktívan dolgoznak a következő nagy dobásaikon. Néhány évig még nem érdemes a Project 007 megjelenésére számítanunk.

Frissítve: Íme, a következő adag Game Pass-játék

Hivatalos bejelentést ugyan még nem kaptunk a témában, de a poszt mellé készült kép már kiszivárgott, így megtudtuk, hogy mely címekkel bővül az Xbox Game Pass kínálata legközelebb.

Óriási Hitman-hírek estére

Egy kiadós bemutatóval készült mára az IO Interactive csapata, melynek keretei közt leleplezték a Hitman 3 idei újdonságait. A második évbe lépő cím új játékmódokat és PC-s VR-támogatást kap, ráadásul csatlakozik a Game Passhez is.

Eltűnt a GOG könyvtárából a Hitman GOTY

Az online DRM elleni élharcosként ismert GOG eltávolította a 2016-os Hitman bővített változatát a piacteréről, miután a játékosok felháborodtak a csomag folyamatos internetcsatlakozáshoz kötött tartalmai miatt.

Új stúdiót nyit az IO Interactive

A rebootolt Hitman-trilógia nagyszerű sikerei után komoly terveket forral az IO Interactive. A csapat új stúdiót nyit Barcelonában, a tervezőasztalukon több játék is fekszik, mindeközben pedig még a kiadói tevékenységeiket is felpörgetik.

Takaréklángra kerül a Hitman-széria

A 47-es ügynök elég elfoglalt volt az elmúlt néhány évben, így itt az ideje, hogy kivegyen egy kis vakációt. Az IO Interactive egy darabig pihenteti a szériát, hogy egy másik öltönyös ügynökre fókuszálhasson.