Jön az új Resident Evil animációs film

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 25.
  • Cooltúra
A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!

A 2017-ben érkező Resident Evil: Vendetta főszereplője Leon S. Kennedy lesz, ráadásul az olasz Ducatti motorgyár legújabb kétkerekűjét is megüli benne - így már érthető, hogy miért jelentették be a filmet a Tokyo Motorcycle Shown.

A filmet a veterán Marza Animation Planet készíti a Capcom felügyelete mellett, a producere az a Takashi Shimizu lesz, akinek a Ju-On- és a The Grudge-filmeket köszönhettük. A rendezést Takanori Tsujimoto vállalta magára, míg a forgatókönyvet Makoto Fukami jegyzi. A zenei betéteket Kenji Kawai készíti.

Az első képet fentebb találjátok.

5.
doma100
#4: Egyetértek. Kedvelem Leon-t sőt kedvenc karakterem de tényleg lehetne most valaki más a főszereplő mert Leon rengeteg RE-ben szerepelt már, viszont vannak karakterek akik csak három vagy négy RE-ben szerepeltek.
4.
FreeKatana
Leon! Ideje lenne már mást is elővenni. Vagy mostantól vele adnak el minden RE terméket? Simán jöhetne egy Jill és/vagy Chris szereplésével készült film. Leon már kettőt is kapott a csomó játék mellett. Pihentessék a karaktert, mielőtt elhunyna végkimerülésben.
3.
Seggeszkexkluzív
Az első jó volt a 2 olyan felemás lett de a filmeknél így is sokkal jobb.
2.
Dreadlox
Inkább erre verjék a pénzt mint a játékokra, mert cutscenehez értenek.
1.
Yanez
Nekem eddig nagyon bejöttek ezek az RE animációs csodák, úgyhogy ezt is szeretettel várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...