Resident Evil Zero Remastered PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatért a Resident Evil Zero.
Típus:

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Resident Evil-klasszikusok Nintendo Switchen is

A Capcom megerősítette, hogy május végén egyszerre három Resident Evil-játék is játszható lesz majd Nintendo Switchen. A bejelentés szerint a Resident Evil 0, a Resident Evil Remastered és a Resident Evil 4 epizódokat kapják meg a rajongók.

Klasszikus Resident Evil-címek költöznek Switchre

A Capcom bejelentette, hogy a sorozat legjobb részei - pontosabban a Resident Evil, a Resident Evil 0 és a Resident Evil 4 - Switch-portot kap. Mindhárom átiratot 2019-re tervezik, úgyhogy a pénztárcánk egyelőre háborítatlan marad.

Capcom-játékok az új Humble Bundle főszereplői

Már megvásárolható a legújabb Humble Bundle, amelyben a Capcom játékai kapták a főszerepet. Egy jól körülhatárolható témára lőttek az akció szervezői, főleg Dead Rising- és Resident Evil-epizódok erősítik a csomagot.

Jön az új Resident Evil animációs film

A Marza Animation Planet készíti a zombis frencsájz legújabb CGI-filmjét, a Resident Evil: Vendettát. A bejelentésre szokatlan módon a Tokyo Motorcycle Shown került sor. Hogy miért? Mindjárt elmondjuk!

20 éves a Resident Evil - melyik a kedvenc részed?

Napra pontosan húsz évvel ezelőtt mutatkozott be a Resident Evil-sorozat. A Capcom azóta is lankadatlanul bővítgeti a címet, csak idén két megjelenésnek örülhetünk majd. Neked melyik volt a kedvenc Resident Evil-játékod?

Resident Evil Zero Remastered teszt

Luxus személyvonat robog a festői Arklay Mountains hegyei között. Este van, az utasok a vacsorájukat fogyasztják, amikor kihunynak a fények, és nyálkás testű, piócaszerű lények tapadnak meg az ablakokon. Aztán elszabadul a pokol.

Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.

Megjelent a Resident Evil 0 HD Remaster

A Capcom jóvoltából ma startolt el a Resident Evil 0 HD Remaster, amely feljavított grafikával és precízebb irányítással rendelkezik, miközben az alapok és a történet nem változtak. Most belenézhetünk a PC-s verzió első 10 percébe

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egyre jobban el vagyunk látva játékmegjelenésekkel, igaz, ezúttal is a letölthető játékok, illetve a remasterek és a megkésett portok áradatával kell beérnünk. A héten érkezik a Resident Evil 0 felújított változata is.