A távoli jövőben játszódik az új Call of Duty

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 29.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az idei Call of Duty óriásit ugrik majd az időben. A mindig megbízható forrásként ismert Shinobi ugyanis állítja, a játék a nagyon távoli jövőben fog játszódni, a helyszín pedig az űr lesz.

A mindig megbízható információkat szállító, az iparághoz meglehetősen közelálló Shinobi a Twitteren erősítette meg, hogy a Call of Duty idei epizódja a távoli jövőben fog játszódni, ami azt is jelenti, hogy teljesen elrugaszkodik a valóságtól a sztori, erősen épít majd a sci-fire, és ennek köszönhetően a helyszín is más lesz: mégpedig az űr, ahol rivális vállalatok egyikét fogjuk majd képviselni.

Ez valószínűleg azt is jelenti, hogy a korábban pletykált Ghosts-folytatás nem valósul meg, a Shinobi által kiszivárgott részletek szerint ugyanis az új Call of Duty-játék teljesen független lesz az eddigi részektől.

Ezzel párhuzamosan egy másik pletyka is szárnyra kapott. A Tech Game ugyanis arról ír, hogy az új Call of Duty mellé ajándékba megkapjuk majd a Call of Duty 4: Modern Warfare és Call of Duty: Modern Warfare 2 epizódokat is.

37.
37.
Beniciodeltoro
#36: A COD4 mekkora volt, te jó ég, és nem volt benne streak hegy, egyszerű kis fps és szuper gameplay, a multis pályák is nagyon jók voltak.
A Ghost óta zuhanórepülés van.
36.
36.
#32: A kütyük még csak hagyján, milyen szar pályákat építenek... Évek óta nincs emlékezetes map. Manapság a legtöbb ember ezt észre sem veszi, számukra az a lényeg, hogy legyen sok prestige, meg feloldható ribbon, medál, hülyeségek.
35.
35.
Beniciodeltoro
#33: Nem azt mondom hogy 10 éves fanboy vagy, de egy közvélemény kutatást végezhettek volna a szájtjukon ,a következő COD milyen legyen ?
1-2. VH-s, Vietnámi, Modern warfare, vagy scifi....ennyi, és amelyik a legtöbb szavazatot kapná annak állnak neki.
34.
34.
markoci555
űrlények meg űrhajós lövöldözés ne legyen benne? Bár Far Cry ősember mellett ez eltörpül. Mindegy, így se úgy se szeretem csak a régi részeit.
33.
33.
Arbor
#32: Igen a Lego Hello Kitty az pont egy ligában játszik itt szerepet.
Nem, sajna én nem veszem észre hogy romlana a színvonal játékmenet, mechanika terén. De biztos csak egy 10 éves fanboy vagyok aki az apját nyaggatja az új CoD-ért.
32.
32.
Beniciodeltoro
#30: Haverokkal a Lego Hello Kittyvel is tolhatod, ezért nem muszáj teljesen szétbarmolni egy FPS-t.
Minél scifibb lesz annál gázabb ez a COD nem veszed észre ?
Végre ps4-re kidobhatnának egy 2. VH-s fps-t, biztos rohadt jól nézne ki, erre kütyüznek itt, mert azt megeszik a gyerekek.
Tényleg leszarják a játékosokat, az apuci pénztárcája van megcélozva.
30.
30.
Arbor
Engem a közösségi élmény haverokkal, új környezet és az ötleteik hoznak lázba. Nemigazán befolyásol a textúra, hogy hogy néz ki amikor lövök.... Kinek mi. Ha te másra vágysz az teljesen érthető de ezt ne attól várd ami mostmár egyértelműen nem szolgálja ki az igényeidet. Biztos van olyan játék ami kiszolgál téged is.
Szerintem ez a hozzáállas már ne haragudj de butaság.
29.
29.
Beniciodeltoro
#25: Téged tényleg az hoz lázba, hogy plazma ágyúval, vagy zselé gránáttal nyírhatod a népet ?
Fogalmam nincs miért járatják le évről évre a Call of duty frencsájzt, az mw3 után jött a mélyrepülés.
28.
28.
KeXxX
#25: Ezzel most feldobtad a napomat! :DD
27.
27.
Amúgy ez még mindig pletyka, én nem hiszem el, hogy távoli jövőt fognak ábrázolni benne. Valahol twitteren például volt egy szavazás, ahol sokkal többen szavaztak a 2. VH-ra, sokan a közelmúltra/jelenre és csak nagyon kevesen a jövőre. Az ilyeneket az activision is vágja, kizárt hogy olyat csinálnának ami keveseket érdekel. Jövőbeli cuccnak ott a Destiny, jön majd Destiny 2 is.
26.
26.
#25: Szar a franchise, erről nem ők tehetnek.
25.
25.
Arbor
Minden egyes CoD hír alá kéne egy ingyenes belépő vmi nosztalgia klubba ahol a delikvensek megbeszéltük egymással nekik hol halt meg a sorozat és hogy ők bizony már 2. Vh-s CoD-ot akarnak. Lehet nem lenne minden CoD cikk kommentrésze egy tocsogó szánalomhullám.
A cikkhez: Marhára kiváncsi leszek milyen fegyverekkel állnak elő. Eddig hellyel közzel mindig valós fegyverekről mintáztak, de szerintem ezt már nem kéne itt is eljátszani. Új sci-fi arzenál... Remélem engedik h a kreatív csapatnak elboruljon az agya.
24.
24.
Dark_Temptation
Nekem a black ops 1 volt a kedvencem. Aztán jött a 3 a kettő game között, egy résszel sem játszottam.. A 3 nagyon bejön bár már most elegem van a sok ugra bugra faszságból....az egy maga volt a tökély! A kampány brutálisan jó volt. Számomra odaverte az mw2őt de a három az valami iszonyat érdektelen szarság volt.... :-/ terjenek vissza a régi időkhöz.. 1 vh 2 vh, hidegháború bla bla bla.. Nekem már ez is távolijövő volt... Mit akarnak még?? Ésmiért??
23.
23.
kopic
AW meg bejott. Bo 3 videjok alapján mar tul sok volt, szoval ez sem fog érdekelni.
2.vh-t köcsögök !!!!!!!!
21.
21.
Angelwing
Na ez is felejtős rész akkor.
20.
20.
Beniciodeltoro
Én is egy 2 .VH-s részt vártam végre, engem ez a scifi vonal rohadtul nem érdekel.
19.
19.
Codehook1337
Akkor ez mar kimarad...
18.
18.
Falcon
#16: Ne reménykegy már kiégtek nem fog már ütni egyik sem
17.
17.
#13: Ez volt az MW3, az az uccso ami jo volt, utana zuhant a szinvonal.
16.
16.
Yanez
#15: Tudom, de en olyanra gondoltam ami utne. :)
15.
15.
Falcon
#13: Már csináltak ne zavarjon mw3 kitalált 3 világháborus csak nem ütöt
14.
14.
Thevon
Muszáj ennek is a COD címet adni?
13.
13.
Yanez
Akkor mar inkabb vigyenek bele egy kis fantaziat es csinaljanak egy kitalalt, III-k VH-s CoD-ot! Na az utne! Fantazia is van benne boven.
12.
12.
Raam989
Annak viszont nagyon orulnek, ha mas fejlesztok is olyan folyekony mechanizmust tennenek a jatekaik moge, mint amit a cod jatekokban is lathatunk. Inditas utan 1 percen belul a jatekban vagyunk, a baratainkhoz azonnal tudunk csatlakozni, a menu is villamgyors. Pl az r6 siegeben mindez egy valosagos kinszenvedes...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...