Itt nézd élőben a Final Fantasy XV-bejelentéseket!

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix nagy bulira készül Los Angelesben, magyar idő szerint holnap hajnalban. Amellett, hogy végre megerősítik a Final Fantasy X dátumát, új látnivalókra és információkra számíthatunk a JRPG-vel kapcsolatban.

A Final Fantasy-rajongóknak érdemes lesz holnap korán kelni (vagy későig fennmaradni), elvégre Los Angelesben pazar bulival készül a Square Enix. Ha minden jól megy, a shown bejelentik a játék megjelenési dátumát (szeptember?), és ha nem csal a szimatunk, megerősítik a PC-s verziót is.

Az eseményt élőben követheted az alábbi beágyazott videón keresztül, vagy a Twitchen.

Kezdés: március 31-én, magyar idő szerint hajnali 4-kor.

Néhány kiszivárgott videónk is van a Final Fantasy XV-ről. Az első kedvcsinálóban a játék főhősét, Noctist láthatjuk fiatal korában egy álomszerű jelenetben, aki éppen Carbuncle-lel mókázik egyet az erdőben.

A második videó Yoshitaka Amano artworkjére koncentrál. Az úriembernek köszönhettük a sorozat legtöbb dobozfotóját.

19.
19.
ArrowCross
Még egy rövid animét is kiadtak. http://www.animefreak.tv/watch/brotherhood-final-fantasy-xv-online
18.
18.
arcadia
De még mindig az első rész az etalon;)
17.
17.
kopic
#13: Hat ja. Ezert lenne jo ha bedobnad az irigykedjetek csorok kepet oszt avval minden megoldódna.
16.
16.
arcadia
#15: Viccelsz? Lerakhatatlan:-) a kettőt most nyomom ps4 en és annak ellenére, hogy hááát nem is tudom de tízszer minimum végig izzadtam különböző karakterekkel ps3 -mon ugyanolyan elánnal ugrottam neki ennek a javított verziónak ami meg kell, hogy mondjam nagyon jó lett! Én konzolos vagyok szóval nekem még újdonság a 60 fps de bassza meg meg bírnám szokni minden játeknál....:D kollektori előrendelve:) nézegettem a prémium kiadást is de elég vad.. Bár most kéne megvenni mert annak is csak felfelé fog menni az ára.
15.
15.
DerProf
#14: Én meg alig várom hogy megjelenjen, számomra most az a leginkább várt játék. A kettővel kezdtem amikor megjelent pc-re. Előtte ránézésre sose tetszett aztán sajnos azoknak lett igazuk akik azt mondták hogy nagyon rákattanós :D
14.
14.
arcadia
Azért nem olyan vészes a dolog, részemről bőven tolerálható vagyis még toleranciára sincs szükség mivel nem zavar ha valaki vágyik valamire az általa használt platformon és ennek hangot ad. Ilyen alapon én is "rinyálok", hogy bárcsak a dark souls 3 60fps ben futna konzolon is. Ez van:-)
13.
13.
DerProf
Unalmas már a pc konzol vita. Ráadásul mostanában ki vannak egyenlítődve a dolgok. Viszont látom Daggs eltávozott, mégse jött össze az a 3. nap a reg óta. R.I.P.
12.
12.
azureknight0715
Anó ps-en noymtama régi részeket+ ps3-at a FF játékékokért vettem, bár nem jelent meg sok rá csak azt a szar XIII-at nyomatták ami hidegen hagyott, viszont ps4-re már inkább nem ruháztam be, hanem helyette összeraktam egy fasza gépet ha ez a game megjelenne pc-re az hatalmas + pont lenne. Már csak a játékot kéne faszán megcsinálniuk me amit a demoba mutattak az édes kevés.
10.
10.
arcadia
Hány éve fújod ezt a pc ellenes szart...:-)

lényeg, hogy nálam első napos vétel ps4-re a legnagyobb legkollektoribb kiadás (ha lesz olyan) :)

És örülök, hogy ha jön pc -re is mert több ismerősöm azon nyomja így ők sem maradnak ki a jóból.
3.
3.
_Tappancs_
No hátha bejelentik pc-re is. :D
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Majd kíváncsi leszek hogy ehez lesz-e modolási lehetőség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...