A TimeSplitters is előkerül az új Homefrontban

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Két finomsággal is szolgálhatunk a Homefront: The Revolution iránt érdeklődőknek, befutott ugyanis az új trailer, és az is kiderült, hogy a TimeSplittersbe is belefuthatunk majd a játékban.

És ezt tessék szó szerint érteni: a Homefront Philadelphiájában, az egyik börtönben elrejtettek egy játéktermi gépet, amin végigjátszhatjuk a TimeSplitters 2 első két pályáját! Az biztos, hogy öröm lesz visszatérni a PS2-érában megjelent játék Szibériájába és Chicagójába, ugyanakkor az is garantált, hogy sikerül majd feltépni néhány sebet ezzel a húzással, elvégre még mindig várjuk, hogy elkészüljön a sorozat negyedik része...

A TimeSplitters-kapcsolat egyébként nem véletlen: a játékot fejlesztő Dambuster Studios tagjai eredetileg a Free Radicalt erősítették, ők jegyezték a TimeSplitters-sorozatot. Belőlük nőtt ki aztán a Crytek brit részlege, ami a német cég pénzügyi nehézségei miatt vette fel jelenlegi formáját és tagozódott be a Homefrontot felkaroló Deep Silver alá. A TimeSplitters 2 vendégszereplése azonban még így is meglepő, a cím jogai ugyanis továbbra is a Cryteknél parkolnak.

A Homefront: The Revolution május 20-án fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Fent az új kedvcsinálót nézhetitek meg.

1.
1.
kopic
A Future Perfect multija simán veri a CoD, Halo multiját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...