Doom - videóáradat a bétateszt előtt

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 31.
  • Videó
Link másolása
Holnap hajnalban veszi kezdetét az újgenerációs Doom zárt bétatesztje, előtte azonban érkezett egy nagy adag gameplay videó ízelítőként. Ha kimaradtál a tesztelésből, akkor azért, ha csak bemelegítenél, akkor azért nézd meg őket!

A bétateszt holnap hajnalban, 4 órakor veszi kezdetét, és egészen hétfőig, reggel 6 óráig próbálgathatjuk majd a várva-várt rebootot. Mi a magunk részéről már melegítjük az ujjainkat, tisztogatjuk a perifériánkat, és lelkiekben készülünk a pihenésmentes hétvégére.

A zárt tesztelésen azok vehetnek részt, akik annak idején megvették a Wolfenstein: The New Ordert, illetve úgy néz ki, az alfatesztelők is kaptak hozzáférést. További érdekesség, hogy PS4-en nem lesz szükség PlayStation Plus-előfizetéshez. A PC-s gépigényről itt emlékeztünk meg.

A Doom május 13-án landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

15.
15.
MikelGun82
#13: Az én és a haverok nem egy világviszonylat. Az eladási szám a játékmegjelenésig egy tipp. Aki azt írja, hogy egy agyatlan ruhangálós multi az egyrészt videók alapján leírja, vagy sosem próbálta. Ez sem baj, mindenkinek szíve joga, csak ennyi erővel a cs, fifa, cod, és az összes lehet vki számára "csak egy rohangálós" vmi, ki melyiket élvezi, saját dolog. A lugutóbb toltam 2 napig ezt a rohangálós, agyatlan sz*rt, és egyre nehezebb lett. Gyakorlatilag meg kelk jegyezned, minden power up spawnt, mi mikor hol, + csapatmunka+ a démont is ki kell tudni minél jobban használni, szóval a videók alapján számomra sem tűnt vmi érdekes, élvezhető gamenek, de a játék lényegi dolgait, és a valós feelinget 0 szinten adja át.
13.
13.
carbon based
#7: Valóban kicsit száraz a tényed.... csak a single miatt fogom megvenni, multi nincs is a térképen. néhány cimbi szintén így van vele, de ez csak a mi izlésünk. Nekem (!) nem kihívás körbe rohangálni egy pályán valamilyen ranglista miatt, durva démontúlerőt, meg kétkezes sz:)pást akarok,taktikázós-menekülős-csalogatóst... dübörög a multi, jogos, de ha pl. 2 millió game fogy és 6-700k a rendszeres online arc, a többi akkor miért is?
11.
11.
#7: Tavaly kijött két single bemutató, még a GK-n is dőltek a kommentek, sok steames ismerősöm rögtön Doom-ra cserélte a profilképét.
Később jött egy rendes multitrailer is, aminél már leginkább csak a 'jöhet' hozzászólások voltak jelen, sőt az idősebb generáció csak megpróbálta valamelyik korszakba beállítani a játékot, pl Q3.
A mai fiataloknak lehet újdonság lesz, viszont manapság egy multi akkor igazán jó, ha vanbenne fegyverenként 80 festés, 25 prestige x 89lvl, medálok, kitűzők. Ebben hol van ilyen? Asszem azt olvastam régebben, hogy a multis mapek számát nem lehet növelni a gagyi kis belső editorral, plusz nem lesz moddolás. Pár hónapot adok a multinak és kifújt.
De ne legyen igazam, nem a játék ellen vagyok, nagyon várom.
Szerintem most azért kap ennyi figyelmet a multi, mivel külön cég fejleszti mindkét módot és megpróbálnak ebből is pénzt kiszedni.
A single-vel meg elhúzták a mézes madzagot az orrunk előtt, úgyis divat lett a másfél órás kampánytrailer, így legalább lófüttyöt sem látunk az indulásig.
Aztán ki tudja, lehet azért nem mutatnak belőle, mert már ellőttek minden izgalmas részt. Na akkor fogom tökön lőni magam :D
10.
10.
MikelGun82
:D nem rólad vagy rólam van szó, hanem minden vásárlóról a világon. Lényegtelen a koruk, hogy hány ember szerint agyatlan, vásárlókról van szó kortól, és országtól függetlenül. Ha ezekből 70% vagy több nem a multi élvezete miatt veszi meg, akkor egy sem.
9.
9.
Ecneb
#7: Nem értek egyet a véleményeddel. Az agyatlan multira legfeljebb a 10+ éveseknek van igényük, mivel nem sok ész kell hozzá.
Személy szerint sosem érdekelt a multi, volt játék, ahol adtam neki esélyt, de hamar rájöttem, hogy nem sok értelme van. Itt sem lesz másként.
8.
8.
Arsenal4ever
#7: Száraz tényed cáfolom...mert kurvára nem érdekel a multizás se itt se más játékban...elég a való életben a sok idiótát kerülgetni, hogy ebből sportot űzzek a virtuális világban is...hát köszi maradok épeszű! Szóval a single offline hajrá! ha megveszem majd használtan az csak ezért lesz! Száraz tény ez cimbi! Száraz ám!
7.
7.
MikelGun82
#6: Ez csupán száraz tény. Tény, hogy keveseket érdekel, és tény, hogy igen sokakat a multi, és annak részletei az összes hozzájuk kötődő fórum ezzel van tele... Bár én magam örülnék ha jó sztori lenne, de szerintem csak hiú ábránd... Toltam az alpha tesztet, holnap 4:00-tól pedig nálunk is feldübörögnek a szerverek, és igen minőségi a cucc ;) Na majd meglátjuk bő 1 hónap múlva :)
6.
6.
#3: Miből jutottál erre a következtetésre?
5.
5.
Seggeszkexkluzív
Ez a Doom lassan quake arena lesz. A singlére viszont kíváncsi leszek.
4.
4.
ArrowCross
Az utólsó videóban miféle földönkívüli nyelvet hallhatunk?
3.
3.
MikelGun82
De, csak az keveseket érdekel. Egy jó multi végre igazán jól jön, dedicsted servers active ;) na majd péntek hajnalban :)
2.
2.
#1: De, csak jelenleg több a multis videó
1.
1.
koviprog
Ez most csak multis cím lesz? nem lesz Single story mód benne? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...