16 perc gameplay az Uncharted 4-ből

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 4.
  • Videó
Link másolása
Méretes gameplay videót kaptunk az Uncharted negyedik részéből, ezúttal Madagaszkárra látogatunk el Drake-ék társaságában. Nem lehet elég közel a megjelenés napja, nem igaz?

Az alábbi videón látható demót a minap mutatták meg a nyugati újságíróknak, és az előzetesáradattal párhuzamosan tették megtekinthetővé. Bónuszként néhány screenshotot is mellékelünk a május 10-én megjelenő játékból.

A további képekért kattints!

111.
111.
madSci
#110: Erre már a #89-ben válaszoltam ám.:) Így szerintem valami loopba kerültünk.:)
110.
110.
Macifasz
#89: Te írtad, hogy a Division egy igénytelen, lusta munka és remélem erre az Ubi is rájön majd ha az Uncharted 4 videókat nézegetik. Ez nekem akarva akaratlanul is a két játék összehasonlítását jelenti. De persze benne van a pakliban, hogy rosszul értelmeztem amit írtál. ;-)
92.
92.
Rezsidémon
#87: Nézd, én jól elvoltam azzal a játékkal, mivel mindig máshogy oldottam meg a küldetéseket, kihasználva a felkínált eszközök széles repertoárját. A küldetések valóban ellaposodtak néha, akkor viszont csak rajtad állt, hogy mennyire dobod fel őket. Ez az én véleményem és kritikám, ami rendesen megalapozott :)
89.
89.
madSci
#64: Ha figyeltél volna, én valakinek reagáltam, aki felhozta az UC4 alatt a The Divisiont összehasonlításul.
Aztán, ha tovább figyeltél volna, én egyvalamire utaltam mindössze, márpedig pl. a programozás, a karakteranimáció, változatosság nem játékfüggő, ugyanúgy bármely játéktól elvárható, hogy a karakter minél élethűbben mozogjon, ne csak a kurzor irányába nézzen, mint egy robot, ne csak ötféle gépies mozgásvariáció legyen leprogramozva, és pl. ne folyton ugyanaz a néhány ugyanúgy kinéző lemodellezett ellenség jöjjön ugyanolyan ruhában és mozgással. (Lásd Division vagy Assassin's Creed).
Ez nettó igénytelenség még akkor is, ha közben szép a környezet. És ettől még szórakozhatsz jól közben, de a tények tények maradnak. Ahogy az is, hogy az öncélú shoot és loot kicsit kevés tartalom ahhoz, hogy történetről beszéljünk, mint amire reagáltam.
Sorolhatnám tovább, de nyilván Te vagy ám itt a komoly hozzáértő szövegértő epic fail fazon.
87.
87.
Yanez
#85: Szamomra sem volt monoton az MGS V, de ez nem jelenti azt, hogy amugy nem az, mert nagyonis az, ha utanaolvasol a kritikaknak es velemenyeknek, amelyek rendesen megvannak alapozva.
85.
85.
Rezsidémon
MGS V-ben max annak volt monoton a móka, aki nem volt elég kreatív. UC4-re nagyon kíváncsi vagyok, hogy hányféle módon engedi megoldani majd az egyes feladatokat. Elég ígéretes a videó alapján.
80.
80.
feher576
Hali

Hatalmas :) nagy játék lesz nagyon gracias :D
79.
79.
kamgecam
#38: A tesztelők akik kipróbálták a játékot ez a véleménye a vezetésről! :)

"Bár a legtöbb játékban a vezetős részek unalmasak tudnak lenni – hacsak nem kell harcolni sofőrködés közben –, a Naughty Dog természetesen megpróbálta ezt is érdekessé tenni. A terep leküzdése tehát önmagában is kihívás; nem afféle videojátékos értelemben, hanem számomra abszolút valósághűnek tűnő körülményeket teremtve. A négykerék-hajtású terepjáró abszolút szimulátorhoz illően viselkedett, a különféle talajtípusok alaposan kihatottak tehát a vezethetőségre, főleg a sáros részek bizonyultak nehéznek.
A kipróbálható pályán a vezetés tehát nem volt egyszerű; hiába a négykerék-meghajtás, ha lendület nélkül próbáltunk feljutni egy sáros emelkedőn, bizony visszacsúsztunk. Az egyik alkalommal a brillírozó vezetési technika sem segíthet, a kocsi elakad, és Samnek, Sullynak és Nate-nek – a szokásos Uncharted-féle, csipkelődésekkel teli átvezető videó közepette – egy csörlő segítségével kell azt kiszabadítania. (A csörlő pedig lehetőséget ad Nate-nek és a játékosnak, hogy viszonylagos nyugalomban tesztelhesse az új kötélhasználatot és ezzel kapcsolatos fizikát is.)"

http://hu.ign.com/uncharted-4/11484/preview/az-uncharted-4-fantasztikus-lezarasa-nathan-drake
66.
66.
Buggy
#62: :D A Driveclubban ezerszer jobb a vezetési élmény, úgyhogy nem is értem miért vagytok úgy oda érte XD
64.
64.
Macifasz
#60: Ahogy HUNRova is írta, teljesen más műfaj és stílus, de te csak nyugodtan hasonlítsd össze az Uncharted 4-el. Seggeszki volt még ilyen hozzáértő, ő az X-COM-ot hasonlította folyamatosan össze az Uncharted 4-el és nem volt képes megérteni, hogy ez mekkora EPIC FAIL is volt a részéről. :-D
62.
62.
Caleon
Megfigyeltem, hogy mindig be kell dobni egy másik játék nevét, ami nyomokban hasonlít, és az egyiket a másikhoz képest le kell gyalázni.

Ez a szemét például sehol se lesz a Witcher 3-hoz képest. :-DDD :p
60.
60.
madSci
#59: Nincs baj vele azon túl, hogy alaptörténetnek nevezni azért durva. A The Division szép, de egy elképesztően lusta és igénytelen programozói és játéktervezői munka, remélhetőleg az Ubi-s srácok erre rájönnek, miközben a fenti UC4 videót nézik irigykedve, és Creed utalásokat keresve.
59.
59.
Fronter
#42: A Division alaptörténetével az ég világon semmi baj sincs, de az a megvalósítás...pfff..
58.
58.
Tokodboy
#42: Meg jo hogy nem írsz a szépséges semmit mert bármit is írhatnak az a világ legnagyobb ökörséget lenne.
55.
55.
#43: Elég a TR is ilyen film kategóriából.
53.
53.
Gerazoly
#43: Apa kezdődik... Egyre jobban örülök,hogy konzolos vagyok,pont emiatt,ellenkező esetben èn is csak kuncsorognèk minden konzolos hìrnèl :)
52.
52.
SLi
#46: gyúrni kell még
5/7
48.
48.
kamgecam
#45: Te se vagy ám kispályás! :)
Egyébként valóban hatalmas a választék,és minél több platformon játszik valaki annál több gyöngyszemet ismerhet meg.
Én nem engedhetek meg magamnak egy high-end gamer pc-t a Ps4, WiiU a vitám és a 3dsxl-em mellett (pluszba psvr-re már félre van téve a pénz)de ha tehetném azt csinálnám amit te,szóval faintos játszást!
47.
47.
Yanez
Ilyen szepet csak akkor latok, amikor tukorbe nezek! May the 10th be with you!
46.
46.
Ooorky
Megint a veszekedés ahelyett, hogy örülnétek végre egy tartalmas Xbox/Ipod Nano exkluzívnak.
45.
45.
ADMlN
Május 10 még egy kész örökkévalóság... :(
A Special Edition elő van rendelve, de viszket az ujjam az egeren, hogy Collector's- ra cseréljem. Mégiscsak egy Uncharted.
Amúgy meg igencsak aggódom, hogy nem lesz időm mindennel játszani: Division, Quantum Break, Dark Souls 3, Ratchet & Clank, Uncharted 4, Overwatch...
Nehéz ez a játékoslét.
44.
44.
godach
#43: Windows Storera lol
43.
43.
crytek
Bárcsak valaha létrehozna bármelyik cég pc-re is ilyen cuccot :(
42.
42.
#36: Nem igazán fikáztam,csak próbáltam kicsit vissza terelni a fellegekben élöket a nagy puff elött :)
Ubisoft is adott jót is rosszat is!Kicsivel több játék van a hátuk mögött! Ez a divat fika UBI Microsoft stb.Divisionnak is frankó története van annak ellenére ,hogy sokan fikázták,de hát aki nem szeret olvasni még magyar feliratot sem annak mondhatod.Végre nem egy meghalt apád,megölték a feleséged beteg a kislányod de a tata rádhagyott egy kincsestérképet stb stb sztorit adtak.
Szép szép ,de hogy a legjobb ill legszebb eddig???Na neee inkább nem írnék erre!Béke!Remélem valóban olyan jó lesz mint hiszik!
41.
41.
pucu9011
Egy unchartedben ne szimulátor szerűen vezessük már a kocsit. Nálam is elő van rendelve a cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...