Kedvcsináló képek a The Division első raidjéhez

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 7.
  • Képek
Link másolása
Jövő héten ingyenes frissítést kapnak a The Division játékosai, méghozzá nem is akármilyet: egyebek mellett ez élesíti a játék első raidjét is, amely a Falcon Lost elnevezést kapta. Mutatunk róla két screenshotot.

Múlt héten írtunk hosszabban a The Division első ingyenes frissítéséről, amely április 12-én válik letölthetővé az összes platformon. Ez hozza majd magával az első raidet (pardon, Incursiont...), amelyhez a minap kaptunk is két képet.

Ezekből annyi derül ki egyelőre, hogy a Falcon Lost egy gyárban játszódik, és nem meglepő módon sok fedezéket kínál - valószínűleg szükség is lesz rájuk. A raid teljesítése komoly csapatmunkát, illetve felszerelést követel meg, és nincsenek benne checkpointok természetesen.

Két különböző nehézségi szinten is próbálkozhatunk majd, a nehezebbiket viszont azoknak ajánlják a készítők, akik már a frissítéssel érkező cuccokat is megszerezték.

9.
9.
CitromH
http://www.gamespot.com/articles/the-division-update-11-incursion-mission-proving-t/1100-6438620/

"However, the Challenge Mode difficulty of an Incursion is one grade higher still, Karlson said." Ami jó, mert nem vagyok kocka, de a challenge mód így is nagyon könnyű.

"The first of these Incursions is called Falcon Lost. Details on this mission are thin for now, but it is confirmed that there are no checkpoints, which means teams will need to start over if all members are killed." Hmm, lehet lesz értelme medicet csinálni?
8.
8.
#1: Nekem is ez lett volna az első kérdésem :D

#2: köszi!
7.
7.
felegyi
#4: Lvl 12 -től mehetsz nyugodtan, pesze Dark Zone machmakingben... egyedül még jó cuccokkal sem tudod kimenteni a lootokat, persze ha szerencséd van lvl30-as DZ ranokossal olyan cuccokat lehet felkapni... PS4-en valaki tolja? Írjon PM-et...
6.
6.
kopic
#5: Nincs mit.
3.
3.
tabobona
Sziasztok,

Aki szeretne csapatban játszani az jelöljön Uplay-en.

ocska21

1.
1.
LeonAran
Valaki elmagyarázhatná mint egy 5 évesnek, hogy mi az a Raid mód?!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...