A Lizard Squad lecsapott a Blizzard szervereire

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 14.
  • Hír
Link másolása
DDoS-támadás érte a Blizzard európai és amerikai szervereit, így a csapat több játéka, mint például a World of Warcraft vagy a Diablo, jó ideig játszhatatlan volt, ahogy a Battle.net szolgáltatásai se működtek tökéletesen.

Váratlan meglepetés érte a Blizzardot, a Lizard Squad nevű hekkercsoport ugyanis DDoS-támadást indított a cég szerverei ellen, így azok egy időre teljesen működésképtelenné váltak, ezzel akadályozva, hogy a rajongók az esti órákban World of Warcraftot, StarCraftot vagy Diablót játszhassanak. A Blizzard időközben a Twitteren jelezte, hogy már elhárították a hibát, jelenleg működnek a szerverek és a Battle.net szolgáltatásai is.

Hogy már megint mi értelme volt mások szórakozását elrontani, nem derült ki, de a Lizard Squad nagyon büszke az eredményre, hiszen az európai és az észak-amerikai szervereket is sikerült megbénítaniuk. Állítólag több Blizzard-alkalmazott levelezését is megszerezték.

Sokak szerint a csoport mindössze így bosszulta meg, hogy a Blizzard leállította az egyik legnépszerűbb rajongói World of Warcraft-szervert, a Nostalriust.

7.
7.
bema695
A HotS-on semmit nem vettem észre. A twitter profilképük láttán, meg főleg nem tudok rájuk haragudni.
6.
6.
kopic
Lodd mar le magad pls...
4.
4.
dcba
Elkepzelem azt a levelezest:
-Joe eszunk este kinait?
-Kinait megint?!
-Jo akkor mit egyunk?
-Egyunk gyerekszivet szoke kislanyok piritott hajfurtjeivel es kiscicak szemgolyoival!!!
-Jajj mar megint, de az olyan macera!
-Jo akkor rendelj egy pizzat
-That's the spirit, now we're talking

Juhu elloptuk a levelezesuket!!!!! -liheg nagyon liheg....splash......ok jo volt neki...torol..eltesz
3.
3.
A nagy Kuvasz
Ha legalább érteném miért teszik.. Ezzel nem fognak bevágódni az orosz kybermaffiánál ezért és pár Blizzes levél szart sem érdekel.
2.
2.
Mufika
A sok amatőr "hecker" a nagy DDoS támadásaival aztán nagyon nagyra vannak. Csak idő kérdése míg valaki aki ért is hozzá, megnem leckézteti őket.
1.
1.
Gykrizsi
Istenem, azt hittem ezek a gyökerek már kipusztultak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...