Májusban jön a konzolos The Park

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Eredetileg év elején kellett volna megjelennie a The Park konzolos változatainak, de erre végül nem került sor. A várakozásnak azonban hamarosan vége, a Funcom ugyanis megerősítette, májusban PS4-re és Xbox One-ra is jön a játék.

Tavaly novemberben erősítette meg a Funcom, hogy az októberben megjelent The Park annyira kelendő volt PC-n, hogy biztosan elkészítik a konzolos átiratokat. Akkor még úgy tűnt, tartható is a beharangozott éveleji céldátum, de ebből végül nem lett semmi.

A csapat végül tegnap megerősítette, hogy május 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra a horrorjáték, így pont tízévnyi távollét után tér vissza a konzolokhoz a Funcom.

A játékban egyébként egy gyermeke után kutató anyukát, Lorraine-t fogjuk alakítani, aki épp a rejtélyes Atlantic Island Parkban keresi fiát. A kutakodás közben azonban sokkal sötétebb titkokra bukkanunk, így meglehetősen hamar kitör a pánik és a paranoia. A játékmenet ennek megfelelően nem a harcokra és az akcióra van kihelyezve, hanem a történetmesélésre és a felfedezésre, csak úgy, mint a Gone Home-ban, a Dear Estherben vagy a The Vanishing of Ethan Carterben.

5.
5.
zozo76hun
vegigneztem jani vegigjatszasat (thevr), hat nem egy nagy vasziszdasz.
4.
4.
PS Store-ban majd 9 fonttal nyit, várni kell és ingyen lesz vagy 1-2 font max...
3.
3.
crytek
2.
2.
logic5
#1: +1... Ritka egy sz@r..
1.
1.
GAMEROD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...