2017-re csúszik a Horizon: Zero Dawn?

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
A megbízható iparági bennfentes, Shinobi szerint a Guerilla Games mégsem készül el idén a Horizon: Zero Dawnnal, így a premier csak 2017 elején várható. Hivatalos megerősítés még nincs, szóval reménykedhetünk.

Noha a Guerilla Games korábban azt ígérte, hogy a piszok jól kinéző Horizon: Zero Dawn még 2016 folyamán megjelenik, ám Shinobi602 egy Twitter-bejegyzésben azt írta, hogy a PS4-exkluzív csak a jövő év elején várható.

Az iparági bennfentes már többször megbízhatónak bizonyult, így ezúttal sem kételkedünk a szavaiban, és sanda gyanúnk, hogy a Sony Interactive Entertainment hamarosan egy hivatalos nyilatkozatban is meg fogja erősíteni a késést.

Shinobi tweetje egyébként kissé félreérthető volt, sokan azt hitték, hogy a játék csak PS4K-ra (NEO) jelenik meg, mert a fejlesztők képtelenek az alap PS4-re optimalizálni, ám erről szó sincs. A szakember a NeoGAF-en tisztázta a helyzetet, mondván a Horizont eddig is PS4-re fejlesztették, így nincs okunk félni.

13.
13.
almaspite
Eddig látottak alapján nagyon szép és érdekes játék lesz. Ha nem fullad unalomba a farmolás és jó lesz a történet akkor igen bánni fogom, hogy kimarad. Majd barátomnál talán belekostolok egy kicsit a játékba, két sőr melett. :)
12.
12.
#7: Te inkabb ne probald majd ki a Let it Die-t, meg a vegen megolod a szomszedod :-)
11.
11.
kopic
Szerintem azert csuszik, mert tokeletesre akarjak csinalni a jatekot.
10.
10.
Mortis
#7: Miért? Egyszerű: SJW.
9.
9.
Dízel
Engem egyszer ugyan ezert bannoltak egy forumrol, mert azt mertem irni, nem tudok azonosulni az azsiai karakterekkel... Amugy hol vannak mar az "azert csuszik, mert tokeletesre akarjak csinalni a jatekot" kommentek?
8.
8.
Yanez
#7: "...velem tortenik az ami a jatekban tortenik..."

Ajjaj!
7.
7.
dcba
Nalam megdolt ott, h egy tinedzser kinezetu kislanyt kell iranyitani. Nem tudom miert nem lehet megoldani, h valaszthato nemu legyen a karakter. Biztos vannak meg hozzamhasonlo gusztustalan egyedek, akik nem szeretnek noi karakterrel azonosulni. Pedig nekem is tetszene ez a jatek es talan nem is hagyom ki emiatt, de akkor is baromira zavar, h egyre tobb jatekban not kell iranyitani. En amikor jatszom en vagyok a karakter, velem tortenik az ami a jatekban tortenik, de amikor no a fohos, akkor en nem tudok a karakter lenni, mert nem akarok no lenni.
6.
6.
PS4K-t nem fogok soha venni, de nem baj hogy nem most jön a játék, annyi gamma jelent meg az utóbbi hónapokban és még sehol a május, hogy idő nincs ennyit kipörgetni, illetve még ha csak azt kéne, de csomó játék nem egyszer pörgetős hanem online, meg nyílt világú,stb stb...
5.
5.
tsulok
#4: A Killzone 3 után elkezedtek dolgozni rajta, SF megjelenése óta full production-ben van. Simán kijöhetet volna idén, valszeg a PS4K nagyban közrejátszik a csúszásban...
4.
4.
Yanez
Azon csodálkoztam volna, ha idén jelenik meg.
3.
3.
PS4jacksony
Lehet nyitócímnek akarják a 4k ps-hez
Pedig azt mondták a pc-és hardverre könnyebb fejleszteni de én nem látom,hogy hamarabb jönnének a cuccok mint a ps3-és a cell idejében.
2.
2.
zsocc-nrg
Ha az új PS4-re próbálják optimalizálni hogy pl. magasabb fps-számon pörögjön a játék akkor tolják csak el hátha ki tudják passzírozni belőle. Nincs bajom a 30fps-sel ha azt atomstabilan tartja, de félek hogy egy ilyen kaliberű játéknál még az is leesik 20 alá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...