Horizon: Zero Dawn PC, PS4

Horizon néven fejlesztett nyitott világú akció-szerepjátékot a Killzone-sorozatért felelős holland stúdió.

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

MMO készülhet a Horizon alapján

A pletykák szerint a Sony lepacsizott a koreai NCsofttal, az első közös projektjük pedig egy MMO lesz a Horizon-franchise alapján.

PS5-ös remastert kaphat a Horizon: Zero Dawn

Több forrás is megerősíti azt a pletykát, miszerint a Sony a Horizon: Zero Dawn PlayStation 5-re szánt remasterén dolgozik.

Úgy tűnik, már készül a Horizon: Forbidden West expanziója

...vagy legalábbis valami új projekt a Horizon-univerzumban. Lance Reddick egy gyorsan törölt Twitter-posztban buktatta le, hogy jelenleg is zajlanak a következő Horizon-projekt motion capture-felvételei.

Rendezőre lelt a BioShock-film és a Horizon: Zero Dawn-sorozat

Izgalmas hírek záporoznak a Netflix irányából. A régóta ígért, de a streamingszolgáltató alatt végre újra szárnyra kapó BioShock-mozi és a Horizon: Zero Dawn tévés adaptációja is megtalálta a rendezőjét.

Horizon 2074 címen készül a Sony-exkluzív játék Netflix-sorozata

A sorozat címéről, a forgatási helyszínről és a stáb egy részéről is lehullt a lepel. A rendezőasszisztens korábban a The Boys-sorozaton dolgozott, a művészi vezető pedig a The Expanse-ért volt felelős.

STEPL - egy app, mellyel sétálva merülhetünk el a játékok világában

Ti szeretnétek körbesétálni a Cyberpunk 2077, a GTA V, a Death Stranding, a The Witcher 3, a Mátrix-demó vagy a Horizon: Zero Dawn világát? Most megtehetitek!

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

Multiplayer központú kitérővel erősít a Horizon?

Az Oops Leaks információi szerint a Horizon-sorozat egészen izgalmas jövő előtt áll, mert nem csak a már bejelentett VR-os kitérőt kapják meg a rajongók. Állítólag készül a harmadik rész, és egy multiplayer központú önálló epizód is.

Bemutatkozott a Horizon-játékok LEGO-szettje

A LEGO megállíthatatlanul szerez meg újabb és újabb licenceket, hogy aztán azokat kockásítva vetődjön a rajongók pénztárcája után. A Horizon: Forbidden Westhez is készül egy készlet, amit most meg is csodálhatunk.