Shadow of the Beast - szenvedj meg a befejezésért!

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 22.
  • Videó
Link másolása
Érdemes lesz durvább nehézségi fokozaton végigjátszani a Shadow of the Beastet, hiszen csak annak a végén érhető el a bővített, igazi befejezés. Aki könnyű szinten játszik, az sok mindenről le fog maradni.

A fejlesztő Heavy Spectrum fejese, Matt Brich a PlayStation Blogon kifejtette, hogy ugyan raktak a játékba egy könnyű nehézségi szintet, a bővített befejezést csak azok láthatják, akik nem ódzkodnak egy kis kihívástól.

Brich mesélt egy kicsit a harcról is. Alapvetően a legtöbb ellenfél egy találattól megfekszik, de a különböző ellenfelek különböző képességek használatát igénylik, nem is beszélve a megfelelő időzítésről. Az alaptámadást kombinálni a blokkolással, az ellentámadással, a dobásokkal és a sokkolással már nem is annyira könnyű feladat, ráadásul a Wrath of Aarbron és Rage Chains kombókért is meg kell szenvednünk.

A fejlődési rendszer Wisdom of Shadows névre hallgat, nekünk kell felkutatnunk azokat a titkokat, melyek megnyitják az upgrade-eket.

A Shadow of the Beast május 17-én válik letölthetővé PlayStation 4-en.

5.
5.
xSHx
Kezdetbe nem érdekelt, de most már egyre jobban vonz. Ígéretes.
4.
4.
overdosed90
#1: Lesznek platformer részek meg puzzle részek is! :)
2.
2.
A Pulyka
#1: Akkor eggyel bovult az idén legjobban várt kaszabolos játékok listája :)
1.
1.
Yanez
Brutál jól fest a játék! Valahogy teljesen lemaradtam róla, úgyhogy rendesen meglepett. Nálam ez mászthev kategória, de azért remélem lesznek benne platformer részek is, különben gyorsan unalomba fullad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...