2017 elején jön hozzánk a Tales of Berseria

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Most már biztos, hogy nem kell 10 hónapot várni a japán premier után a Tales of Berseriára, mint az előző rész esetében. A Bandai Namco 2017 elejére lőtte be a nyugati verzió megjelenési dátumát.

A Tales of Berseriát 2015 decemberében jelentették be. A népszerű JRPG-sorozat következő darabja idén augusztusban jelenik meg Japánban (ott PS3-on is), és a Bandai Namco szerint a nyugati játékosok valamikor 2017 elején csaphatnak le rá - de csak PC-n és PS4-en.

Ezek szerint örülhetnek a rajongók, hiszen nem kell 10 hónapot várni az angol verzióra, mint a Tales of Zestiria esetében. A hír a játék Twitter-oldaláról származik, míg a hivatalos blogon az anyag harcrendszerét részletezik nekünk a fejlesztők.

Emellett a játék producere, Yasuhiro Fukaya a DualShockersnek elhintette, hogy a fő történet hosszabb, mint az előző iterációban: nagyjából 50 óra alatt játszhatjuk végig. Ám ha egy átlagos játékos rágyúr a mellékküldetésekre, akár 80 órára is felcsúszhat a számláló.

A legfrissebb képeket fentebb találod.

8.
8.
kastorhun
Egy játék hogy lehet ennyire ocsmány 2016-ban?
6.
6.
Seggeszkexkluzív
#1: Ellse hinnéd mekkora rajongó tábora van ennek a sorozatnak.
5.
5.
Naridar
Reméljük jobb lesz a Zestiriánál, mert az a Vesperia után nagyon nagy csalódás volt. (Xilia játékok PS3 híján kimaradtak) Volt benne lehetőség, de a Diabloba átment fegyverfarmolás, az unalmas főgonosz, az agyonbonyolított mítosz a Shepherd és Seraphok körül és az élettelen, ronda pályák (a Vesperia jobban nézett ki és annak már 8 éve!) nagyon lehúzták az egészet. A legjobb dolog az egészben az ingyen Tales of Symphonia HD volt és a port minőségétől függetlenül az legalább játéknak jó.
4.
4.
Sun9us
Simán elmenne iOS, Android vonalon. Minek ehhez Pc\PS4?
Ja, és tuti 60 euro lesz.
3.
3.
Shannaro
#1: Asszem már csak 8at kell találnod :D
1.
1.
Necreon
Mind a 10 embernek Ázsián kívül akit ez érdekel, gratulálok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...