Négy új patch estére

  • Írta: Daks
  • 2006. június 20.
  • Letöltés
Link másolása
World of Warcraft, Hitman: Blood Money, Blazing Angels és Cossacks II - ezen remekművek gazdagodtak ma egy-egy bugirtó tapasszal. Kattanj rá!
World of Warcraft, Hitman: Blood Money, Blazing Angels és Cossacks II - ezen remekművek gazdagodtak ma egy-egy bugirtó tapasszal. Kattanj rá!

A World of Warcraft 1.11-es verziója bár az auto update-nak hála elérhető hivatalos forrásból is, de akiknek lassú ott a letöltés, az máris szippanthatja a külső javítócsomagot, mely természetesen megegyezik a játék által felkínált tapasszal.


A Hitman: Blood Money is megérett egy ráncfelvarrásra, ő már az 1.2-es számot viseli, hivatása pedig a játék közben tapasztalt, sok gondot okozó bugok kiirtása.


A Blazing Angels: Squadrons of WWII az 1.02-es fázisba lépve immáron támogat több, eddig általa ismeretlen vagy rosszul kezelt joystickot, sőt a multiplayer mód alatti bugok egy részét is hatástalanítja.


A Cossacks II: Napoleonic Wars is szintet lépett ma este, őt már 1.2-es verzióban köszönthetjük, az újításokról pedig annyit érdemes tudni, hogy sok-sok bug kijavításra került benne, sőt a játékmenetben is történtek kisebb változások.

2.
2.
Myko Alto
De, sajna a WoW patch csak US verzióhoz jó, EU-shoz nem és ha rárakod, akkor telepítheted újra az egész gamet!
1.
1.
Mast3rmind
A patch nem az US változathoz jó csak? :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...