Frissítve: Ez lesz az új CoD címe?

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 26.
  • Pletyka
Link másolása
Egy kiszivárgott fotó szerint a bolthálózatok már most megkapták azokat az anyagokat, amelyekkel majd az új Call of Dutyt lehet népszerűsíteni. A dokumentum szerint a nagy bejelentésre jövő héten kedden kerül sor.

A Call of Duty legutóbbi epizódjait rendre az E3 előtti hónapokban szokták bemutatni, így minden esély meg van rá, hogy a most kiszivárgott képen látható jövő keddi bejelentésre lehet számítani. A lenti fotó ugyanis azt bizonyítja, hogy a bolthálózatok gőzerővel készülnek a sorozat új részének nagy leleplezésére, az ehhez szükséges anyagok pedig már rendelkezésükre is állnak.

Az új Call of Dutyról egyelőre semmit nem lehet tudni. Ami biztos, hogy ismét az Infinity Ward fejleszti az aktuális epizódot, és valószínűleg a nagyon távoli jövőben játszódik majd a történet.

Update! Az amerikai PlayStation Store-ban megjelent az új Call of Duty címe. Az időközben eltávolított kiírás szerint Call of Duty: Infinite Warfare néven fut majd a következő epizód.

33.
33.
KeXxX
Remélem, hogy ebben is lesz specialista rendszer, az nagyon sokat dobott a BO3 hangulatán, és így legalább van is mit csinálni benne a folyamatos fejlődés és prestige-elés mellett. Napi szinten nyomom és imádom!
31.
31.
reddevil1015
Szerintem a maga stílusában a BO3 nem egy rossz játék,csak kár h nem szeretem ezt az ugrabugrát.
A.W. egy kalap sz@r volt,de legalább volt benne classic playlist.
A ghost az ronda volt és gyenge,de a search & rescue modot imádtam.
Kiváncsi vagyok ez mit tartogat nekünk.
30.
30.
Update: elvileg a Legacy Edition mellé csomagolják a Modern Warfare Remastered-et is :)
29.
29.
atesz89
#28: Azért is várom a Battalion 1944-et egy új játék , kezdő stúdió talán odarakják magukat és végre lesz egy jó killstreaktől és fejlődéstől mentes játék.
28.
28.
#27: Egyetértek, bár a többség majd meghal a szintekért / fegyverskinekért. Amikor pl. SW: BF hír alatt olvastam (pont az oldalon), hogy majd milyen jó lesz ha még több szintet beleraknak. :D Ma az ilyenekért játszik a többség, sajnos. Ez a franchise szerintem már nem fog javulni, új csapatoknak kéne átvennie a helyüket. Csak sajnos egy új címnél is max. az első 1-2 rész érne valamit, utána meg bedarálja őket a pénz, pénz, pénz. Mint a CoD-nál.
27.
27.
atesz89
De jó volna már a régi stílus, nincsenek helyetted lövő cuccok, airstreak, sentry , bombázás, beépített wh, szóval killstreak. Még ha fejlődés se lenne az sem zavarna, adjanak 10-12 fegyver aztán mindenki oldja meg. Sokkal izgalmasabb volt. Ja meg a másik hogy a TDM-re állítatnám be hogy a legkevesebb pontot adja a játékosoknak, azt amiben nagyobb taktikázásról szól, CTF, HQ, SD, DOM-bár ezt még azért nyomják elég sokan, ezek adják magasan a legtöbb pontot(xpt), mert ahonnan indult a cod az sd-ből az hal ki legelőbb általában az új játékokból. Régen mindenki SD-zet most mindenki a szar TDM-t nyomja aminek nem sok értelme van, csak mégis csapatba vagy de mindenki saját magával törődik és nem a csapattal . Régen mennyit CB-ztünk még a cod4 idejében SD volt minden cb meccsünk. Most meg a BO3-ban is beígérték a pálya és modszerkesztőt aztán nincs semmi azóta sem róla. Aztán 60% játszik tdm-el, 30% körül domination, 1-3% meg SD, többi nem igen szoktam megnézni.
26.
26.
Beniciodeltoro
Addig amíg nincs riválisuk, akik elhappolnák a vásárlók egy részét tőlük, addig nem erőltetik magukat, jól hoz a konyhára ez a szemét, ennyi elég nekik.
Majd ha egy kiadó előrukkolna egy COD4 szintű fps-el, amitől visszhangos lenne az összes gémer oldal, akkor elgondolkoznának hogy kár volt szopatni a vásárlókat évről évre .
25.
25.
traumraise
Ha így halad a sorozat lassan újra feltalálják a Quake arénát mert már szinte ott tart ez a futurisztikus ugra bugra.
Nálam mindig is a realisztikusságba hajló lassabb játekmenetet preferáló shooterek jöttek be ezért is vagyok Bf párti bár néha jó lenne egy kis pörgős Cod szerű játék is de Pc-n esélytelen a sok cheater miatt....na meg ezeket az ugra bugra levegőből ölök 3-at játékstílust én már nem tudom megtanulni és nem is akarom.
23.
23.
#22: Csak most tűnt fel? Évek óta ez megy.
22.
22.
Arbor
#21: Én meg azon csodálkozok hogy nem unjátok. Nyílván annyira szutyok és szar a Call of Duty hogy ránézni is bűn de mostantól minden egyes CoD cikknél lesz 50 komment :D amiből 51 rinyálás lesz, hogy milyen szar a Call of Duty. Az ilyen viselkedésre te mit mondanál mint laikus?
21.
21.
CJgabor
Tudom, hogy baromi sznob kijelentésnek hangzik, de őszintén csak pislogok, ámulok es bámulok minden évben a CoD népszerűségén. Főleg arra tekintettel, hogy én a CoD 4 óta nem élveztem a széria egyik tagját sem. Egyszerűen hihetetlen, hogy ezt a gagyimami fájlhalmazt, amit AAA-játéknak bátorkodik hívni a kiadó, ennyien imádják még ma is. "Infinite Warfare"... Már arra sem veszik a fáradtságot, hogy ne egy ilyen vérszegény nevet adjanak az új résznek? Hát jó... :D ők tudják
20.
20.
#19: Meg talán pont az Mw3-ba kerültek be közösség által készített modok is. Jó kis játék volt az, nagy kedvencem.
19.
19.
Seggeszkexkluzív
#16: A Modern warfare 4 óta 10-15 féle játékmód van. Persze ezek javarészt egymás variációi de mindig volt egy rakás játékmód és map. Ha valamit a multit azt nem sajnálták telepakolni tartalommal.
18.
18.
ricopatrik
mindig annak orulok h a haverok kozul vki megveszi a codokar es kolcsonkerem h aztan kijatszam a sztorijat kb 8 ora alatt vmelyik masnapos hetvegi napon. 0forintos jatekok ezek mar
17.
17.
MikelGun82
Évek óta mindegyiknél azt hiszem, hogy már nincs lejjebb, aztán kiadják a következőt. Engem a legjobban az zavar, hogy nincs egyetlen olyan játékmód sem, ahol esetleg nem lehetne bármilyen robbanófejes rakétát, meg olyan dolgokat használni, amivel 50km-re az ellen mellé lőve is megöli azt. Utoljára ezt a COD 5, S&D-ben oldották meg, teljesen más volt az egész hangulata egy egy körnek, és azóta sincs olyan...
16.
16.
#15: Az mw3-ban szerintem 10 fölött van.
14.
14.
crytek
Remélem visszatér a sorozat a 2. vagy a 4. rész akciódússágára mert nagyon ellaposodott a single :(
12.
12.
respectpele10
Infinite Warfare, nagyon kreatív cím.. :D
11.
11.
strike19
#1: Én is erre várom.Szerintem a Black OPS 2 volt az utolsó jó Modern hadviselésbe a legjobb.
Sajna előtte részekkel nem játszottam de utólag pótoltam őket is BO 2 azért jó mert abban van a legtöbb játékmód.
10.
10.
Raam989
#9: Mondjuk nem lennek meglepve, ha a kovetkezo resz mar jatekkatonak haboruja lenne. Evrol evre egyre fiatalabb korosztalyt celoznak meg a cod jatekok, a legutobbi bo3 a szines-szagos, csiricsare fegyvereivel egyertelmuen a 10-13 eves surmoknak szolt... Nem tudok elkepzelni egy erett jatekost, aki ilyen foslila skineket aggatna a fegyereire...
9.
9.
Raam989
A vegtelenbe es tovabb!
8.
8.
Neo1989
Ghost 2 lesz fogadjunk.
Aki nem hiszi el nézze meg az útólsó videót.
7.
7.
xSHx
Inkább legyen jelenkor. Az a gáz h én az IW től a Ghosts miatt sokat nem várok, uh akár mivel jönnek, az már csak jobb lehet...
6.
6.
Freed
Én szeretnék már visszamenni a múltba.Nekem azok jöttek be a legjobban...régi szép idők.
4.
4.
traumraise
Mindenki tűkön ül hogy vajon milyen lesz az új cod... -szarkazmus
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...