Bejelentették az NHL 17-et

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeptember környékén újra jéghokizhatunk, hiszen érkezik az NHL 17 Xbox One-ra és PS4-re. Ezúttal is a rajongók szavazhatják meg, hogy melyik klasszis sportoló kerüljön a borítóra. Van egy koncepciós előzetesünk is.

Kétségkívül, az NHL-sorozat "a legnagyobb és legizgalmasabb jégkorongjáték a mai napig", mondjuk konkurens híján ez aligha meglepő. Az EA Sports idén is elhozza a hokit a konzolokra, elégre szeptember környékén érkezik az NHL 17.

A bemutatkozó trailerben még nem sok gameplayt láthatunk, de a stúdió kommentárja szerint a legújabb iteráció "mélyebb és testreszabhatóbb élményt kínál a kedvenc játékmódokban", továbbá a csapat a fejlesztés során hallgatni fog a rajongók visszajelzéseire.

Mint minden évben, idén is a rajongók szavazhatják meg, hogy ki kerüljön a játék borítójára. A többfordulós voksolás már kezdetét vette. A győztest június 22-én jelentik be.

2.
2.
Sedrick
Várom szeretettel. Nem követem a sportot,de így egyéb infó nélkül is hangulatos és nagyon jól elszórakoztat a játék. Megéri az árát. Várom szeretettel persze kizárólag konzolra :)
1.
1.
Gykrizsi
Micsoda meglepetés, ha a FIFA 17-et is bejelentik, esküszöm beszarok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...