NHL 17 PS4, XBOXONE

Hokiszimulátor - csupa nagybetűvel, ha egynél több szóból állna.
Típus:

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

A Battlefield 1 és a FIFA 17 vitte az EA szekerét

Az Electronic Arts közzétette a 2016. december 31-én véget ért negyedév pénzügyi eredményeit. A Battlefield 1 a sorozat legjobb rajtját produkálta, már most 50 százalékkal többen játszanak vele, mint anno a Battlefield 4-gyel.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

GC 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Nincs megállás, a Blizzard bulija után is kapunk élő showt! A nagyobb kiadók közül egyedül az Electronic Arts gondolta úgy, hogy érdemes saját konferenciát tartani Kölnben. A sportjátékok, a Battlefield 1 és a Titanfall 2 rajongói figyeljenek!

Mi minden vár ránk az NHL 17-ben?

Kereken két hónap múlva jelenik meg az EA Sports jégkorong-szimulátorának legújabb iterációja. A következő trailer a továbbfejlesztett funkciókat mutatja be, a védőknek és a támadóknak is terem babér az NHL 17-ben.

Visszatérhetnek PC-re az EA Sports játékai

Évekkel ezelőtt nem csupán a FIFA-val kellett beérniük a PC-seknek, ha sportjátékra fájt a foguk. Az EA Sports fejesei nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a Madden NFL- és az NHL-sorozat is visszatérhet a platformra.

Gameplay traileren az NHL 17

A minap tartották Las Vegasban az NHL Awardsot, ahol levetítették az NHL 17 első "rendes" előzetesét, illetve az is kiderült, hogy a borítóra a St. Louis Blues kiválósága, Vladimir Tarasenko kerül. Lesz bétateszt is!