Júniusban kiegészül a Might & Magic Heroes VII

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Önállóan futtatható kiegészítőt kap a Might & Magic Heroes VII. A Trial by Fire két új kampányt kap, mindkettő a legendás törpe hősökre koncentrál, ráadásul egyedülálló hegyi környezetet fedezhetünk fel.

A Might & Magic Heroes VII: Trial by Fire-t megvásárolhatjuk normál DLC-ként, vagy önállóan futtatható változatban is június 2-án. A bővítményben a törpék frakcióját vihetjük győzelemre, és cselekedeteink kihatnak majd a nép sorsára is. A két új kampány öt évvel a Might & Magic Heroes VII eseményei után játszódik.

Ivan, a nemrég megkoronázott császár hírt kap, miszerint törpe csapatait veszély fenyegeti. Az uralkodó készen áll a háborúra, de azt is tudja, hogy egy globális konfliktus a birodalom végét jelentheti. Hogy ezt elkerülje, Vilmát, a Sudgerd törpék vezetőjét hívatja az udvarába, a lány az apró nép legsötétebb fejezeteiről mesél a császárnak, és elárulja, miként menekülhetnek meg.

A kiegészítőben legendás törpe hősöket irányíthatunk csodálatos hegyi környezetben, olyan új lényekkel találkozunk, mint a Fire Giant, a Valkyrie és a Red Dragon. A kampányokon kívül hat skirmish-térkép, több tucat új tárgy, képesség és achievement üti a markunkat. Az általános játékmeneti frissítéseket mindenki megkapja majd egy patch formájában.

7.
7.
jani091
#5: Vagy például ott van a Clash of Heroes és a Duel of champions. Mindkettő egy teljesen más műfajt képvisel, mint a Heroes, de összeköti őket az a tény, hogy a Might & Magic univerzumban játszódnak. És azzal, hogy előre írják azt, hogy Might & Magic, egyből rávilágítanak erre.

5.
5.
jani091
#4: Nem azt mondom, hogy az első verzió logikátlan volt, hanem csak azt, hogy szerintem sokkal jobban kifejezi, hogy egy Nagyobb dolognak egy kisebb része, de valószínűleg csak én vagyok az aki így gondolkodik.

PL. a The Elder'scrolls játékoknál is ezt a megoldást választották: először az univerzumot írják ki, utána meg az aktuális játék címét.
The Elder's Scrolls: Skyrim, nem pedig Skyrim of The Elder's scrolls
4.
4.
hedzsooo
#3: Aha, köszi. A Heroes OF Might & Magic pedig szerinted akkor mire is utalt, abban mi volt a kevésbé logikus...?
3.
3.
jani091
#1: Gondolom, ezzel az ubi azt akarta érzékeltetni, hogy a Might & Magic egy univerzum, ami többféle játékot is magába foglal, és a Heroes sorozat annak csak egy része.

Amúgy szerintem is logikusabb így.
2.
2.
hedzsooo
#1: Ki tudja, talán vmi szerzői jogok játszhattak közre, sok értelme tényleg nincsen, biztosan nem a sorozat kedvelői miatt tették...
1.
1.
Cipo3
Heroes of Might and Magic-et mióta nevezték át Might and Magic Heroes-ra? Látom a 6-nál történt a váltás. Mire jó ez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...