Az új Battlefieldet is jövő héten jelentik be

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 29.
  • Pletyka
Link másolása
Izgalmas hétnek nézünk elébe, a következő napokban minden a Call of Dutyról és a Battlefieldről szól majd. Az Infinite Warfare-t már kedden, míg a Battlefield 5-öt pénteken fogják bemutatni.

Az imént kiszivárogtatott meghívó szerint május 6-án, vagyis jövő pénteken fogják bemutatni a Battlefield legújabb részét. A meghívó szerint kapunk gameplay trailert és streameket is, ezekből pedig valószínűleg elég sok részletre fény derül majd a játékkal kapcsolatban.

A körítést illetően sok meglepetés nem érhet minket, hiszen lényegében lefedtünk minden FPS-kompatibilis korszakot a találgatások során: az első és a második világháború, illetve a távoli jövő is szóba jött már alapanyagként. Hogy melyik jön be végül, az a jövő héten kiderül, azt mindenesetre gondolatébresztőnek megjegyezném, hogy készül az EA-nél egy Titanfall 2 is, ez valamelyest behatárolja a DICE lehetőségeit.

És ugye nem szabad elfelejteni, hogy a hírek szerint kedden mutatkozik be az új Call of Duty is! A minap ehhez a címhez is érkezett egy kis csámcsognivaló, megkaptuk ugyanis a már kiszivárgott előrendelői hirdetés kifogástalan minőségű változatát.

Ez a következő, többnyire ismert részleteket erősíti meg:

  • A játékot az Infinity Ward fejleszti.
  • A játék - úgy tűnik - nem a Ghosts folytatása.
  • A távoli jövő itt is bejátszik.
  • A megjelenés 2016. november 4-én esedékes.
  • A Legacy Editionhöz jár a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata.
  • Amiben a kampány mellett 10 multiplayer térkép is helyet kapott.
  • (Az árak nem amerikai dollárban értendőek!)
33.
33.
Neo1989
Egy BC 3-nak örülnék am.
32.
32.
#31: Szerintem modern, vagy kicsit futurisztikusabb hadviselés lesz. Aztán ki tudja, én már végképp nem értem, mi alapján választanak korszakot. Pár nap és kiderül.
31.
31.
zozo76hun
#25: Varni varhatod, az ingyen van! :) De elegge valoszinu hogy ww1 lesz, max ww2.
28.
28.
roli33
Új cod, új battlefield? Mehh..Doom! :D
27.
27.
Heldengeist
#22: A Battlefiled 1943 mondjuk csak 7 éves, igaz abban meg talán csak 3 vagy 4 térkép van és mindegyik csendes óceáni frontos.
26.
26.
Dave567
#24: Az élethű háborútól a battlefield olyan messze van mint makó jeruzsálemtől, foglalkozni kéne vele és akkor talán.
25.
25.
tirpa
#20: Igen tudom, BF5-tôl is azt szeretném.
24.
24.
playstation4
Ugra bugrálásnak semi értelme,legyen élethû a háború,ez a lényeg.Valószínüleg az orosz és ukrán konfliktus elevenítik meg.
23.
23.
Beniciodeltoro
Mekkora lenne ha az új Battle is ilyen ugribugri lenne mint a COD :))))))))))))))
22.
22.
Stranger
#19: Előző konzolokon 24 volt a max játékos és kisebbek voltak emiatt a pályák, így nem csoda. Minek egy hatodik modern kori BF? Egyetlen 2. VH-s van, az is egy 14 éves játék. Szerintem kicsit félrecsúsztak az emberek igényei. Hol a változatosság?

Amúgy én reménykedem, hogy visszamennek a régi stílushoz multiban és elfelejtik a CoDosított játékélményt. Várok egy jó 2. VH-s single-t is.
20.
20.
zozo76hun
#19: "hogy modern kori háborús lesz az 5. rész."

azt kaptad a bf3-nal es a bf4-nel is.
18.
18.
logic5
#17: Bocs, ha valakit megbántottam. DE EZ SZÁNALOM!
17.
17.
logic5
Tehát írtatok egy cikket a Battlefield-ről, ami tulajdonképp a cod-ról szól! Ismét grat!
12.
12.
Heldengeist
#1: Előre bocsátom, utálom a CoD sorozatot az 5. rész óta, mint a szart. De, leszek most az ördög ügyvédje.

A Valve a CS:GO-hoz még új részt sem ad ki, olyan fegyverskineken keresi hülyére magát, amik némelyike drágább, mint egy frissen megjelent CoD (akár season passal együtt). Még annyi energia sincs bennük, mint egy-egy CoD DLC-ben.

Az ára meg megint nehezen belőhető, hol reális. A 6-7 óra szóló módért 60$ nyilván sok, viszont ez elsősorban egy multis játék, az volt mindig is. 1000-2000 óra játékidőért már máshogy néz ki. A single orientált játékoknak szokott komolyan esni az ára. Az más kérdés, hogy a sok multis free2play/freemium játék mellett szerintem már a multi orientált AAA árazású játékoknak nincs sok létjogosultsága.
11.
11.
Codehook1337
Cod4 kulcs kell csak belole :D
10.
10.
Seggeszkexkluzív
#8: Én úgy vettem észre hogy a régieket is elég szép számmal játszák az MW4 de a 3at is.
9.
9.
crytek
#8: Gondolom elég erőteljesen az is a dolog mögött áll, hogy nem akarnak beállni a mai tendencia sorba ahol a kiadás napja után elkezdödik a termék elértéktelenedési fázisa ahol is jönnek a -25/33/40/50/66/75/80/90% leárazások majd a legalja ,hogy bundleba tesznek mindent.
Sok cégen látni ha nem tegnap előttre hozza vissza a költségeket már pánikolnak és áraznak lefelé. Ez legjobban a kis cégeknél látszik, hogy sokszor valami még szinte meg se jelent már bundleba van ........ Amúgy meg ha olcsó CoD kell nézegetni kell a kulcsboltokat. Sokszor egész olcsóak.
8.
8.
McDuff
#7: nem akarom elhinni hogy megveszik.főleg azért se mert a CoD olyan ma már mint a FIFA,ha nem az legújabbal tolod,gáz vagy,mert a régieket már nem tolják,csak páran.a józan ész azt diktálná hogy a FIFÁval arányosan menjen le az ára,de mégse így van.aki meg letölthető formában megveszi legyen az külföldi vagy magyar,az komolyan mondom hülye.nem azért mert CoD-dal játszik,hanem mert használtan lemezesen 3ezer Ft.de ezek szerint az activision is hülyének nézi a saját vevőit és még büszke is rá.
7.
7.
crytek
#1: Minek vinné le az árát? Ha az embereknek kell mert teszem azt multizni akarnak megveszik.

6.
6.
Neo1989
Csak azért mert COD én nem ítélném el az Infinite Warfare-t.
BF 5-nél meg szerintem jobb lenne ha maradnának a szokásos háborúknál.
3.
3.
zozo76hun
bf5 >>> ww1 konyorgom! :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Végülis minek folytatni a Ghostot, jó az a story úgy lyukasan is.
1.
1.
McDuff
úgy látom úgy van vele már az activision is hogy m1 már,csak CoD legyen,legyen benne a warfare szó és lehessen benne buzisabbnál buzisabb fegyver skineket felaggatni a fegyókra.most komolyan,feltétlen muszáj volt a sorozaton belül egy 5. sorozatot is útjára engedni?akkor már inkább jött volna a szánalmas ghost folytatása vagy az AW-é...bár talán utóbbié még lehet ez.
az árakra meg már inkább nem is mondok semmit,a CoD széria az egyetlen aminek az activison nem képes évek után se levinni az árait, még akciók alkalmával se! (MW2 15ezer ft - Xbox store...ahhoz képest ez a 20ezeres új rész meg is éri)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...