Felfüggesztették a Blackroom támogatását

Alig pár nappal ezelőtt mutatkozott be John Romero új játéka, a Blackroom, melyre a Kickstarteren gyűjtöttek pénzt a fejlesztők. A múlt idő nem véletlen, ugyanis most határozatlan időre felfüggesztették a kampányt.

Nemrég leplezték le Blackroomot, melyet John Romero csapata, a Night Work Games fejleszt. A csapat a Kickstarteren gyűjtött pénzt a játékra, a kampányt azonban most határozatlan időre felfüggesztették. Szeretnének ugyanis egy játszható demóval előállni, mielőtt folytatnák pénzgyűjtést, így szerencsére nem kell lemondanunk az ambiciózus projektről.

A Blackroomra eddig egyébként 131 052 dollár jött össze és 2287-en álltak be az adakozók sorába, így megvan az esélye annak, hogy összejön a kitűzött a 700 ezer dolláros cél.

9.
Dízel
Jol kezdődik. Marhára átgondolták ez a projectet. :D Először pénzt kérnek a semmire. Aztán pár nap múlva rájönnek h. a semmire csak nem kéne pénzt kérni és lefujjak az egészet. hát grat.
8.
Dreadlox
Ohh ki hitte volna.....Sarcasm off
7.
PaprikaJancsi
#6: Nekem mindegy, de nem is ez a bajom vele.
De azt is leírtam, hogy mi nem tetszik, de gondolom nem vetted észre.
6.
dcba
#3: Nem mind1 neked a nemi beallitotsaga? Ha jo az amit csinal, tolem magara ereszthet egy focicsapatot is, miutan kiadott egy kurva jo jatekot.
3.
PaprikaJancsi
Egy Pip-boy mászkáló ürge. Ennyi volt látható a játékból, nem csoda, hogy leállították. John Romero meg gondolt kimászik a süllyesztőből, és szerez egy kis pénzt.
+ milyen férfi az aki festi a körmét ?
2.
Seggeszkexkluzív
NA ez egy meglepő és kedvező lépés.
1.
kastorhun
Remélem hogy összejön majd rá a pénz a demo után, érdekes játéknak tűnik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...