Visszakoztak a Total War: Warhammer alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután sikeresen magára haragította a rajongótábort, a The Creative Assembly úgy döntött, nem csak az előrendelők férhetnek majd hozzá ingyen a Káosz Harcosok frakciójához.

Az eredeti tervek szerint előrendelői ajándéknak szánták a Chaos Warriors DLC-t, vagyis a csomagot csak azok kapták volna meg ingyen, akik jó előre bizalmat szavaznak a Total War: Warhammernek. A húzás nem meglepő módon felbosszantotta a rajongókat, a bejelentésről szóló trailer például 50 ezer dislike-nál jár, ami nem kicsit beszédes.

Valószínűleg ezért döntött úgy a The Creative Assembly, hogy a kiegészítőt nem csak az előrendelők, de az early adopterek is megkaphatják ingyen: amennyiben a megjelenés utáni egy héten belül lecsapsz a játékra, akkor is fizetés nélkül juthatsz hozzá a csomaghoz. A játék május 24-én kerül boltokba, az akció pedig egész pontosan május 31-én, este 7 órakor ér véget.

Nem olyan régen egyébként mutattunk nektek egy hosszabb gameplay videót a Káosz Harcosokkal, ezt itt tudjátok visszanézni.

2.
2.
Csoki80
Mert a többi már nagyon nem innovatív... Akik komolyan tudják irányítani ezeket a stratégiákat (nem úgy mint én) szerintem picit jobb képességekkel rendelkeznek, bennük még meg vannak azok a dolgok ami a CoD 8 (direkt CoD) Vérpisti szinten már eltűntek...
1.
1.
mestermagyar
Miért csak itt vannak jelen ezek a brigádok? A többi "random elbizakodott már rég nem innovatív AAA"-nál meg hogyhogy nincsenek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...