CoD: Infinite Warfare - nem jön az előző generációra

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 3.
  • Hír
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy az Activision nem hozza el Xbox 360-ra és PS3-ra az Call of Duty: Infinite Warfare-t, s ezzel egy korszak végleg lezárult. Ezen kívül megtudtunk pár érdekességet a zombimódról is.

A Call of Duty: Infinite Warfare-t tegnap csak PC-re, Xbox One-ra és PS4-re jelentették be, ezért egy rajongó a Twitteren szegezte az Infinity Wardnak a kérdést, miszerint mi a helyzet a PlayStation 3-as verzióval. A válasz az volt, hogy a játék nem jön a Sony előző generációs konzoljára, így nagy valószínűséggel Xbox 360-ra sem.

Habár az Activision hivatalosan még nem foglalt állást a kérdésben, gyakorlatilag mérget vehetünk arra, hogy a régi konzolok tulajdonosai kimaradnak a mókából. Már a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops 3 PS3-as és Xbox 360-as verziója sem volt a toppon: hiányzott belőle a kampány, és a grafikát tekintve is komoly kompromisszumokat kellett hozniuk a fejlesztőknek.

Mi a helyzet a zombimóddal?

A tegnapi bejelentés során az Infinity Ward elárult pár apróságot az Infinite Warfare zombimódjáról is. Az biztos, hogy "egyedülálló és másmilyen lesz", mint amit korábban megszoktunk, és semmilyen formában nem kapcsolódik a Black Ops-féle mókához.

Az első teaser kép tanúsága szerint esélyes, hogy 1985-ben játszódik a kooperatív hentelde - legalábbis a találgatások szerint. Hamarosan még több infó várható a zombimódról. 

Az új Call of Duty november 4-én landol PC-n és konzolokon.

12.
12.
Tokodboy
A trailer alapján ez vergagyi. Mintha valami kezdő modder csapat csinálta volna. Eddig egyik codnal sem éreztem ezt de ez bovli.
11.
11.
NECROSMOKE
VÉGRE!!!
Már ideje tartani a lépést a next gen-el.
Amúgy is ugyanaz a motor hajtja mint az elôdeit. Elég ha csak 2 külömbözô konzolra meg meg pc-re adják kia ugyanazt a szart, es nem 4-re.
10.
10.
Nem fog érdekelni ez a játék, az MW kód után vissza is cserélem Dead Island remastered-re például :D
8.
8.
Dreadlox
Hát ilyen látvány mellett simán ki lehetne lehelni az elöző generációra is....
7.
7.
McDuff
Úristen,NE! :O ez képtelenség,nem tehetik!
6.
6.
vanpear
#4: Udvariasság ?! Inkább bunkóság volt. Csak videón láttam, de olyan bűnrondára csinálták, hogy majdnem elhánytam magam. Ehhez képest teljes áron árulták. Bár PS4-en a zombin is van min okádni. Split screen Battlefront VS Split Screen COD. Erről ennyit, technológiailag levannak maradva mint a borravaló.
5.
5.
Codehook1337
#1: Milyen latvanyt :DDDD
4.
4.
Neo1989
A BO 3 is csak udvariasság volt, még akkor is ha nem volt benne single.
Ez a lépés totál érthető már 3 éve van 8. gen vártak eleget.
3.
3.
PaprikaJancsi
Az előzőnél is ezt mondták.
Amit az Activison mond azt soha nem szabad kézpénznek venni.
2.
2.
playstation4
Ez várható volt
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Nahát, a mostani konzolok is nyögni fogják ezt a látványt nem hogy egy régi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...