Made Man bejelentés képáradattal

  • Írta: Daks
  • 2006. június 22.
  • Bejelentés
Link másolása
"Az igazi ajánlat" - így reklámozza új maffiás akciójátékát a SilverBack Studios - de vajon tényleg jobb, mint a The Godfather?
"Az igazi ajánlat" - így reklámozza új maffiás akciójátékát a SilverBack Studios - de vajon tényleg jobb, mint a The Godfather?

A készítők azt ígérik, hogy eddig sosem látott maffia élményben és hangulatban lesz részünk. Nagy szavak egy kis cégtől - kíváncsian várjuk, hogy csak a képek sikerültek-e előnytelenül, vagy tényleg arcátlanul hazudnak-e a fejlesztők.

Lényeg a lényeg, a Made Man egy külső nézetes akciójáték lesz PC-re és PS2-re, melyben főszereplőnkkel a maffiafőnökök által megadott küldetéseket kell majd végrehajtanunk. A játék a 60-as években kezdődik és a vietnémi háborúban kell helyt állnunk, hogy aztán rá 10 év múlva már New York utcáin kamatoztathassuk az őserdőben tanult képességeinket. Megjelenés 2006. szeptemberében.

Ugrás a galériához

3.
3.
talpas
magyarositás van?És ha van, hol?
2.
2.
Halfer
ahhoz képest, hogy csúnya engem elkapott egy elég hangulatos érzés benne! nem az a szürke maffia hangulat és a pályák amiket itt láttam hangulatosak, na. erre jobb szót nem tudok :D
1.
1.
NitroX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...