Made Man

"Az igazi ajánlat" - így reklámozza be új, PC-re és PS2-re készülő maffiás akciójátékát a SilverBack Studios - de vajon tényleg jobb, mint a The Godfather?

A héten megjelenő játékok

Kissé megkésve összeállítottuk a hét folyamán megjelenő játékok listáját, mely nem kis bánatunkra igen rövidre sikerült ezúttal - sebaj, ennél csak jobb lehet!

A heti játékmegjelenések

Március utolsó hetének megjelenési listája következik! A héten érkezik a Command & Conquer 3, Sam & Max: Episode 5, az Oblivion kiegészítője és a PS3-as Double Agent.

Made Man

Sokan mondják, hogy „jó ötletet lopni nem szégyen”. Megértjük. Egyes esetekben (vegyük például az igencsak zsúfolt FPS-kategóriát) már olyannyira nehéz új ötletekkel feldobni egy-egy játékot, hogy nem árthat, ha egy nevesebb előd egy-két érdekes elemét átemeljük saját projektünkbe. Viszont egy teljes játékot „összelopni” már akkor is túlzás, nemde?

Szombat délutáni galériafrissítés

Ebéd után semmi sem kellemesebb, mint egy kiadós képnézés itt, a Gamekapcson. Lássuk az elmúlt hét termését, az elmúlt napok legjobb, legklasszabb képeit!

Made Man - Novemberben végre boltokba kerül

Sok-sok képet, videót, sőt már egy demót is láttunk a PC-re és PS2-re megjelenő Made Manből, mely eredetileg idén szeptemberben jelent volna meg. Volna...

Lokálból tölthető a Made Man demója

Reneszánszukat élik a maffiás programok: míg az örökzöld Mafiát továbbra is imádjuk, addig az esetlen kópiákat nem mindig - lehet, hogy a Made Man kivétel lesz?

Több, mint 350 friss kép galériánkban

A sajnálatos magyar foci-vereség után bánkódó olvasóinkat jobb kedvre derítendő, hatalmas galériafrissítést ajánlunk fel gondűzőként több, mint 350 képpel.

Made Man bejelentés képáradattal

"Az igazi ajánlat" - így reklámozza új maffiás akciójátékát a SilverBack Studios - de vajon tényleg jobb, mint a The Godfather?