Az új platformokon is kinyitott a The Park

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 4.
  • Videó
Link másolása
PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhetővé vált a Funcom horrorjátéka. Ezzel együtt kijött egy új videó is, amely a The Park helyszínének hátborzongató múltjába enged betekintést.

Alighanem az Atlantic Island Park Amerika legveszélyesebb vidámparkja. Már a múltban is számos különös haláleset történt ott (lásd a lenti videót), így nem lesz könnyű dolga, a játék hősnőjének sem, aki kisfiát veszíti el. A The Park egy igazi sétálószimulátor, ám a gyenge idegzetűek kerüljék - a PC-s változatról írt tesztünket itt olvashatjátok.

A Funcomnak egyébként tíz év után ez az első konzolos megjelenése.

4.
4.
crytek
#2: Toljad fel hajrá. Neten mindenkinek nagy az arca. Told fel steamre gyerünk... nagyokos.
Ők ebből próbálnak élni, úgy árazzák ahogy akarják.Annyi ,de annyi indie cucc van ami nem éri meg az árát (egyéni ízlés szerint) ,és akkor mivan? Nem veszed meg és kész. Most vettem bundle egy game-et (még szerencse hogy 1$ volt és volt melette még 2 másik game ami érdekelt) néztem steam-en 2 euroárt árulják. A "játék" 13 percből áll. Jó van egy másik vége is de ott ugyanaz van csak az irány más és a végszöveg. Szóval legyen 26 perc. Ezt kb a csávó(k) akik csinálták 30 perc alatt dobták össze. De ők megcsinálták és felrakták és már 9500 ember vette meg a steamspy szerint. Ez kb ~ 4.1 milla bevétel neki ha levonom a 30%-os steam sarcot.
Szóval gyerünk tedd fel a te is a szarodat had lássa a világ te mekkora császár vagy.

The Park-ot pedig minél előbb várom bundleba most a konzolok miatt megszedik magukat úgyis.
3.
3.
PaprikaJancsi
#2: Szerintem majd ha 1000 Ft alatt lesz elgondolkodom rajta.
2.
2.
dcba
#1: 1 dollaros bundle-nal tobbet ne adj erte ki, ill youtube-on vegignezve majdnem ugyanaz az elmeny. Ertem en, h indie fejlesztok es alacsony a budget, de akkor is ezert elkerni 15-20 euro-t nevetseges. Majd felrakom a steam-re a pong jatekot amit kellett meg anno egyetemen csinalnom es majd tolok ra egy 10 euros arcedulat.
1.
1.
PaprikaJancsi
Gondolkoztam a megvételén, de látván, hogy ennyi pénzért csak egy óra kampányt tartalmaz, inkább megvárok egy leértékelést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...