Dishonored 2 - igazi sztárparádéra számíthatunk

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 4.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer kötvetkező számának fő attrakciója lesz a november közepén boltokba kerülő Dishonored-folytatás. A magazin jóvoltából most az is kiderült, hogy Hollywood ismert színészei is közreműködnek majd a játék készítésében.

A Dishonored 2 tavalyi E3-as bemutatkozása óta nem igen lehetett hallani a folytatásról, de ennek hamarosan vége. Tegnap ugyanis kiderült, hogy a Game Informer következő számának címlapja lesz a Bethesda lopakodós játéka, aminek első játékmenet pillanatokkal tarkított kedvcsinálóját az egy hónap múlva esedékes E3-on nézhetjük majd meg.

A magazin jóvoltából azonban az is kiderült, hogy Hollywoodból hoztak erősítést, így a szinkronszínészek között igazi, jól ismert sztárok is felbukkannak majd. A második részben is visszatérő Corvo Attanót a veterán Stephen Russel kelti életre. Russel nem először dolgozik a Bethesdával, korábban a Fallout 4-en (Nick Valentine hangja) és a The Elder Scrolls 5: Skyrimen (Mercer Frey hangja) is dolgozott.

A másik játszható főszereplőt, a tíz éves korában elrabolt Emily Kaldwint pedig Ha/Verből ismert Chloë Grace Moretz alakítja, míg a felnőtt Emily-nek Erica Luttrell kölcsönzi majd a hangját. 

Rajtuk kívül más Dishonored-szereplők is visszatérnek. A The Outsidert ezúttal a Gothamből és a The Walking Deadből is ismert Robin Lord Taylor alakítja Billy Lush helyett. Aztán ott lesz Dunwall városának őrzője, Mortimer Ramsey, akit a Moon és a Vasember 2 sztárja, Sam Rockwell szólaltat meg. A sor viszont itt még nem ér véget. A Daredevil-sorozat Kingpijét alakító Vincent D'Onofrio Luca Abele-nek adja a hangját, míg a sorozat másik ismert szereplője, Rosario Dawson Meagan Fostert kelti majd életre. Rajtuk kívül még két másik, a Trónok harcából és A drótból ismert színész nevét érdemes megemlíteni. A játékbeli Paolo Pedro Pascal hangján szólal meg, míg Liam Byrne-t Jamie Hector alakítja.

A Dishonored 2 november 11-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
br1Koo
Hát sajnálom, hogy Outsider hangja más lesz, mert az eredeti remek atmoszférát adott a kis észtágító részeknek. Plusz nem szeretném a főhősöket beszélni hallani. Nekem ez a sok más fejtörő és level dizájn mellett hozzá tett a Half-Life élményhez.
3.
3.
Mortician
Tehát, ha jól értelmezem, akkor Corvo most már nem néma főhős lesz? Kíváncsi leszek.
2.
2.
Drazhar
#1: Csatlakozom. A kommented nem is láttam, de már a hír olvasása közben dobta az ékszíjat az agyam. Sok magyar cím kellemetlen, de a Ha/Ver ott van minden idők top10-ében ez tuti.

A névsor egyébként illusztris.
1.
1.
Off, de csak az én szememet basszák ennyire a hülye magyar címek? Maradjunk már a Kick-Assnél.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...