Októberben jön a Moto Racer 4

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Másfél évtizedet kellett várnunk a Moto Racer negyedik részére. Az EA egykori motorversenyes sorozatát a francia Microids karolta fel, és az ígéreteket olvasva a régi rajongók is elismerően csettinthetnek.

A neves arcade motorverseny legutóbbi része még 2001 végén jelent meg PC-re, a negyedik iterációra 15 évet kellett várniuk a rajongóknak. A jogok immáron a Microidsnál vannak, a fejlesztést az Artefacts Studio végzi.

A játék atyja a korábbi részeket is jegyző veterán, Paul Cuisset, míg a látványért az Unreal Engine 4 felel. Kapunk egy rakás extra játékmódot is a közkedvelt Time Trial, Single Race és Championship mellett. A lényeg nem változott: változatos utakon, gyönyörű tájak mellett zajlik a verseny. Lesz King of the Hill, Last Man Standing, Survival, Catch-up is.

Az igazi érdekesség a Wolf Pack, melyben a játékos a mezőny élén kezd, és a cél az, hogy ne tudják mások megelőzni. A Ghost Bike-ban az utolsó helyről kezdünk, nem csúszhatunk le a pályáról és nem ütközhetünk a többiekkel. A Golden Helmetben egy játékoson arany színű sisak van, a riválisoknak ezt kell tőle elszedniük.

A Moto Racer 4-ben lesz osztott képernyős mód, míg az online multi akár 10 játékost s támogat. A készítők megígérték, hogy a framerate-et 60fps-re lövik be, a motorokat testreszabhatjuk, ahogy a mesterséges intelligenciát is.

A játék október 13-án landol PC-n, Macen, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
Seggeszkexkluzív
Egy jókis arcade motoros játék hiányzott már mint egy falat kenyér.
2.
2.
crytek
Hm Unreal Engine 4 miatt kíváncsian várom
1.
1.
simon 555
Imádtam a 2. részt PS1-en. Főleg a trial versenyeket meg a free style ugra-bugrát. Remélem ezek is visszatérnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...