E3 2016: Elmarad a Nintendo Direct is

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 5.
  • Hír
Link másolása
Már a hagyományosnak mondható Directtel sem készül a Nintendo az idei E3-ra. Lesz ugyan egy élő közvetítése a kiotói vállalatnak, ám ott kizárólag az új The Legend of Zelda kerül terítékre.

Pár éve még természetesnek hatott, hogy az E3 apropóján sajtótájékoztatót tart a Nintendo, ám az utóbbi időben már csak egy felvételről sugárzott Directtel készültek a japánok, amelybe szépen belesűrítették a legfrissebb bejelentéseket és játékvideókat. Nos, idén ennek is búcsút mondhatunk.

Az E3-specifikus Direct helyett csak egy Nintendo Treehouse: Live event lesz június 14-én, melyben Reggie Fils-Aime mutatja be a nagyérdeműnek a Wii U-ra és NX-re készülő The Legend of Zeldát. A közvetítés során végre tisztességes gameplayt kapunk, és számos kulisszák mögötti jelenettel kedveskednek a rajongóknak. Az eseményt élőben követhetitek a YouTube-on, a Twichen és a cég expós oldalán.

Annyira komolyan tolja a gyártó az új Zeldát, hogy az E3-as standjukon is csak ezt az egyetlen címet próbálhatják ki a látogatók.

A játék a tervek szerint 2017 folyamán jelenik meg.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...