Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.

A Nintendo Switch uralta a brit Black Friday-konzoleladásokat

A Nintendo Switch és az Xbox Series X/S fej-fej mellett haladtak, csúnyán megelőzve a PlayStation 5 eladási adatait.

Legyél udvarias Japánban, vagy nem lesz konzolod!

Japánban a Nintendo frissítette az általános szerződési feltételeit, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak visszautasíthassák a bunkó játékosokat.

Ezeket a játékokat hozta a Nintendo Indie World Showcase műsora

Bő 25 percben záporoztak a csodásabbnál csodásabb független fejlesztésű címek a Nintendo Indie World Showcase adásán. A szokásainkhoz híven átlátható, könnyen emészthető formában mutatjuk az újdonságokat.

Nézd vissza a Nintendo Indie World Showcase adását!

Ma délután újabb Nintendo Indie World Showcase várható, melynek keretei közt 25 percben tájékozódhatunk a Nintendo Switchre tartó legizgalmasabb indie játékokról.

114 millió eladott egységnél jár a Nintendo Switch

A Nintendo közzétette a legutóbbi pénzügyi jelentését, ebből derült ki, hogy a Switch eladásai mára átlépték a 114 millió egységet.

Nézd vissza a Nintendo Direct legutóbbi adását!

Eljött az idő, hamarosan megkezdődik a Nintendo Direct következő adása. A japánok több mint 40 percnyi műsorral készültek, melyből megtudhatjuk, hogy mivel játszunk majd idén karácsony környékén.

Holnap újabb Nintendo Directet tartanak

A Nintendo hamarosan leleplezi az idén télen érkező Switch-játékait egy Nintendo Direct-adás keretein belül.

Friss látnivalók és különleges Switch OLED-kiadás kísérik a Pokémon Scarlet & Violetet

Vadiúj előzetessel jelentkezett az idén novemberben piacra kerülő Pokémon Scarlet & Violet. Megtudhattuk azt is, hogy egy spéci, limitált kiadású Switch OLED-modell is érkezik a játék mellé.

GC 2022: A Nintendo Switchre is utat találhat a Denuvo

A hírhedt védelmi rendszer fejlesztője új, a Nintendo Switch játékait védő fejlesztéssel rukkolt elő, a játékosok azonban nem igazán örültek a hírnek.

Egyre drágább a Nintendo Switch gyártása, de nem várható áremelés

A Nintendo is megérezte a globális piac ingatagságát. Habár a Switch gyártása és tengeren túli szállítása egyre költségesebb, a kiotóiak nem terveznek árat emelni.