Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.

Direct Minivel jelentkezik holnap a Nintendo

Beigazolódtak a pletykák, valóban újabb Direct-adással jelentkezik holnap a Nintendo, igaz, ez egy Direct Mini lesz valójában, amely a külsős fejlesztésekre fókuszál.

Amerikai toplista: újra elemében az Elden Ring

A pandémia kezdete óta a májusi volt az amerikai játékpiac leggyengébben sikerült hónapja. Az Elden Ring új erőre kapott, és tarolt a Nintendo Switch is.

Visszaestek a Nintendo Switch eladásai

Nem kell féltenünk a japánokat, hiszen a Nintendo Switch továbbra is a játékpiac jelenleg legjobban fogyó konzolja, az elmúlt év eladásai azonban némileg visszaestek a korábbi rekordokhoz képest.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.

Holnap este újra Nintendo Direct

Sűrű lesz a holnap esténk, hiszen a The Wolf Among Us 2 bemutatóját követően egy Nintendo Directet is végigülhetünk. Sok-sok bejelentésre és látnivalóra számítunk, tartsatok velünk!

A Switch már a Wii eladásait is lenyomta

Hiába tart már az életútja felénél, továbbra is erősen zakatol előre a piacon a Nintendo Switch. A 2021-es ünnepi szezon után a hibridkonzol már beérte a Wii eladásait is, amivel elnyerte a legnépszerűbb otthoni Nintendo-konzol címét.

A Nintendo nem száll be a felvásárlási versenybe

A Nintendo mindig is a saját útját járta, ez pedig nincs másképp akkor sem, amikor a nagy rivális konzolgyártók sorra vásárolják fel a legnagyobb stúdiókat. A Nintendo elnöke az organikus növekedésben látja a vállalat jövőjét.

Nintendo Switch Pro - lehet, sosem jelenik meg

Piers Harding-Rolls, az Ampere Analysis elemzője a GamesIndustry.biz oldalán közzétett előrejelzése szerint nem várható, hogy a rajongók megkapják a régóta pletykált Nintendo Switch Prót, mert hamarosan itt az új Nintendo-konzol.

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.