The Witcher 3 - május végén jön az új kiegészítő?

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk az idő előtt kikerült (majd el is távolított) steames adatlapnak, már a hónap végén nekieshetünk a The Witcher 3: Blood and Wine-nak. A szerepjáték következő kiegészítője kétszer annyi játékidőt ígér, mint az elődje.

Ami azt illeti, nem kapkodja el a CD Projekt RED a Blood and Wine kiadását, a kiegészítő érkezését eredetileg az első negyedévre ígérték, a jelenlegi állás szerint pedig az év első fele a cél, vagyis június végéig szeretnék elérhetővé tenni a 20 órás toussainti kalandot.

És bár a lengyel csapat korábban azt ígérte, hogy májusban mindent megtudunk majd, könnyen elképzelhető, hogy a hónapban már neki is eshetünk az adaléknak, a minap ugyanis idő előtt kikerült a játék steames adatlapja, amely régiótól függően május 30-ra vagy május 31-re tette a premier időpontját.

Az adatlap azóta eltűnt, de egy screenshotot azért sikerült róla készíteni, és remélhetőleg a fejlesztők sem váratnak már bennünket sokáig a megerősítéssel. Addig is nyálazzátok át újra a Blood and Wine első részleteit, a galériánkban pedig bármikor visszanézhetitek az eddig kiadott képeket belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...