Jövőre jön az új Need for Speed

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Need for Speed-sorozatot megöröklő Ghost Games egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy 2016-ban új Need for Speed-epizód nélkül maradunk, és a tavaly megjelent rész sem kap már több frissítést.

A Need for Speed hivatalos oldalán megjelent friss blogbejegyzésben jelentette be a Ghost Games, hogy a tavaly novemberben megjelent, azóta több frissítést is kapott Need for Speed a SpeedList névre keresztelt update után nem kap már újdonságokat.

Az indoklás szerint a csapat már a jövőre gondol, így elkezdték a sorozat következő iterációjának az előkészületeit. A Ghost Games bejelentése szerint az új Need for Speed valamikor 2017-ben jelenik meg.

16.
16.
Chrysh
#10: A "szar" az a GK oldalán ilyen univerzális fogalom, szóval még csak ne is reméld, hogy kifejti bővebben.
15.
15.
gomba56
Értem én, hogy az NFS arcade játék, de 2016-ban egy flipperes, felszini sérüléses, túlfényezett játék számomra nem elég! Lehet open world-ös utcai luxusautó versenyzés, de valahogy olyan lelketlen lagymatag az egész! Kb ugyan ezt érzem a CoD-nál is!
10.
10.
godach
#8: hmmm. neked szar a Crysis és Rise is, és gyakorlatilag minden ami nem tetszik.
Tényleg.... definiálnád nekem a "nem tetszik" és a Szar" szavakat?
9.
9.
Seggeszkexkluzív
A the run és a Hot pursuit még viszonylag jó volt, de a Most Wanted és a Rivals, viszont a sorozat egyértelmű mélypontjai.
8.
8.
logic5
Az NFS név már egyet jelent a sz@r szóval... És ez ennyi. Hiába a hájp, hiába a sok kamu videó. Az összes fos.. Ez van. Az utolsó "jó" nfs az első Most Wanted volt!
6.
6.
PaprikaJancsi
#3: Akkor is moslék lenne, egyszerűen ez a cég nem tud normális NFS-t kiadni. Pedig sajnálom, mert jó kis franchise volt.
5.
5.
godach
Ehhez képest a sokat szidott (az elején én is) Driveclub és az azt fejlesztő Evolution Studios előtt le a kalappal.
3.
3.
Neo1989
LOL. Milyen meglepő :D Mondjuk én v 5 évre szüneteltetném de EA bátyánk valszeg nem értené miért.
2.
2.
Chelseafan1989
már szerintem jobban nem tudják megalázni a need for speed nevet!
1.
1.
Angelwing
Ezek után vajon még mit tudnak kitalálni, amivel holtából fel tudnák kelteni ezt a sorozatot? Minden esetre nem adják fel, mi meg maximum egy jót röhögünk megint! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...