EA: ha lesz értelme, fejlesztünk Nintendo NX-re is

  • Írta: Shifty
  • 2016. május 11.
  • Hír
Link másolása
Amíg a Wii U-tól látványosan elhatárolódtak a legnagyobb kiadók, így az Electronic Arts is, addig a Nintendo NX esetében eddig elég nagy az érdeklődés. Az se kizárt, hogy a Battlefield 1 is elkészül majd az új konzolra.

A Nintendo Wii U kudarcában az is közrejátszott, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 mellett nem volt képes olyan alternatívát nyújtani, amiért megérte volna a fejlesztőknek egy gyengébb hardverrel rendelkező masinára elkészíteni játékaikat. A Ubisoft kezdeti próbálkozásai után hamar kihátrált a gép mögül, az Electronic Arts pedig teljesen hanyagolta az arra való fejlesztést.

A Nintendo NX esetében viszont nagyot fordulhat a világ, hiszen a pletykák szerint a mai újgenerációs konzolok teljesítményével azonos vagy annál is erősebb hardvert rejt majd az NX doboza. Éppen ezért már az Electronic Arts sem olyan elutasító. 

A Battlefield 1 premierjén a kiadó alelnöke, Patrick Soderlundnak a BBC-nek adott interjúban elmondta, hatalmas rajongói a Nintendo munkásságának, ő maga pont a Nintendo jól ismert játékai miatt lett játékfejlesztő. Soderlund azt is elmondta, állandó kapcsolatban állnak a kiotóiakkal, és ha 2017 tavaszán piacra dobják a konzolt, akkor, ha az Electronic Arts úgy véli, hogy lesz értelme játékot kiadni a konzolra, ők biztosan ott lesznek.

Az se kizárt, hogy a Battlefield 1 lesz a sorozat első felvonása, ami Nintendo által gyártott konzolra is megjelenik. Igaz, Soderlund semmi konkrétumot nem válaszolt erre a kérdésre.

14.
14.
szakallaskan
A One-nál azért legyen erősebb.
13.
13.
aordog
Engem ez csak akkor èrdekelne majd valamikor, ha jobb vagy legalàbb ugyanabban a megvalósításban kivitelezhetô lenne!
Az biztos, hogy feldobná a konzolt. És ha majd a következô GTA is tiszteletét tenné....az lenne az i-re a pont!
12.
12.
Mondjuk Gamecube-on is volt Medal of Honor es akkor meg nem volt fura nekem, most mar az..
11.
11.
Fura lenne amugy, Nintendo NX, Mario, Luigi, Zelda es Battlefield 1 :-) Es ezen promoznak meg minden :-)

Tudom volt Black Ops meg MW3 is Wii U-n de inkabb csak pluszkent, nem annyira kapott nagy visszhangot szerintem.
10.
10.
delphijos
#9: Tényleg jópofa, de mondjuk ez szerintem még Apple TV-n is simán elmenne, és fura hogy egy Apple terméknél az árral jön az ember, de fele annyiba kerül ment a Wii U. Nem kötekszem, meg tudom vannak ennél komolyabb címek is biztos, de egy 100e-es konzolot én mondjuk nem ilyenért vennék.
9.
9.
Norbiii
#8: Wii party: 0.28-tól

https://www.youtube.com/watch?v=FLzEOfpWm6A

Wii party U:

Itt nyomkodjuk az "A" gombot és adjuk tovább. :)

https://www.youtube.com/watch?v=r1P7dyrBeVE
8.
8.
Kakaoo
#5: Melyik az a bombás játék? Van WiiU-m és kipróbálnám ha jó. Egyébként a fantasztikus játékok közé sorolnám az Affordable Space Adventure-t, ami egyedülálló!! Aki nem próbálta feltétlenül vegye meg, az évtized játéka szerintem.
7.
7.
Seggeszkexkluzív
A kiadó alelnöke, Patrick Soderlundnak a BBC-nek adott interjúban elmondta, hatalmas rajongói a Nintendo munkásságának. Ez mind szép és jó, de ha megint mellényúl a nintendo se Ubi se EA, Acti-Blizard. a wiiu-re is csak egy Fifa jött. Sőt még tömeggyártott de sikeres címek is elkerülték egy rész után. Na majd most tanulnak a hibából.
6.
6.
Norbiii
A Wii U önmagában egy piszok jó kis játékkonzol, számomra ötletes, és jó móka...Bowser módban, amikor az egyik játékos a gamepaddal van, a többiek meg a remote irányítókkal, vagy a bombás játék, amikor a joy a kézben, ami a bomba, és a szobában állva adjuk a másiknak a bombát és kinél robban....vagy a parti társasjátékok, Mario kart négyesben, Captain Toad, ami egy akkora játék, hogy az csak na, nem tucatjáték, hanem egyedi és ötletes...+ gamepad játékok, és még sorolhatnám, hogy mennyire klassz a Wii U, mennyi kreativitás és szórakozás, de sajnos a PS XBOX-hoz képest, nem annyira sok emberhez jutott el...sajnálom :(
5.
5.
Norbiii
"A Nintendo Wii U kudarcában az is közrejátszott, hogy az Xbox 360 és a PlayStation 3 mellett nem volt képes olyan alternatívát nyújtani, amiért megérte volna a fejlesztőknek egy gyengébb hardverrel rendelkező masinára elkészíteni játékaikat."

Itt nem Ps4 és XO-ra gondolt a kedves cikkíró? :) :)
4.
4.
Csoki80
Jobb is lenne ha nem erőltetnék a szutyok játékaikat...
3.
3.
zozo76hun
#2: vagy az elejen meg igen, de aztan ahogy egyre jobban... akkor mar nem
2.
2.
Chrysh
Értsd: Nem fognak fejleszteni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...