Két új játékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2016. május 16.
  • Hír
Link másolása
Egy friss interjúból kiderült, hogy a lengyel People Can Fly két új projekten dolgozik. Az egyik egy AAA-kategóriás shooter lesz, míg a másik egy kisebb cím. Sajna egy ideig biztosan nem láthatunk belőlük semmit.

GamePressure-nek adott interjújában a People Can Fly vezérigazgatója, Sebastian Wojciechowski elmondta, hogy a stúdió jelenleg két bejelentésre váró projekten dolgozik. A jövőben egy nagy költségvetésű lövölde mellett egy kisebb alkotás is várható a lengyel csapattól.

A shooter aktív fejlesztése az év elején vette kezdetét, miután kidolgozták a koncepciót. Wojciechowski hozzátette, egy ideig biztosan nem láthatunk semmit a játékból - csak valamikor 2017 folyamán. Szerencsére már egy alázatos kiadót is találtak a projektjükhöz.

A kisebb cím viszont még idén be fog mutatkozni.

A People Can Fly Lengyelország egyik legtehetségesebb csapata. Egy ideig Epic Games Poland néven futottak, miután 2012-ben felvásárolták őket. 2015 júniusában viszont újra független stúdióvá váltak. Leghíresebb munkájuk a Painkiller-sorozat, a Bulletstorm és a Gears of War: Judgment volt.

3.
3.
Hunork
Bulletstorm 2 pls
2.
2.
Chrysh
Egyáltalán nem olyan rossz a Bulletstorm, mint anno az OW kritikájában hallottam, bár aki Gearst vár tőle lehet egy kicsit pofára eshetett. Viszont még így is egy iszonyat pörgős lövölde lett, egy folytatást megérdemel.

Ha jól emlékszem a vége eléggé ezt is sugallta.
1.
1.
roli33
Bulletstorm 2 legyen!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...