Painkiller: Battle out of Hell

Típus: FPS

A Bulletstorm-csapattal szövetkezik a Square Enix

Közös projektbe kezdett a People Can Fly és a Square Enix. A játékról nem árultak el semmi konkrétat, de AAA-címnek szánják, és emiatt a lengyel csapat intenzív toborzást indított.

Két új játékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztője

Egy friss interjúból kiderült, hogy a lengyel People Can Fly két új projekten dolgozik. Az egyik egy AAA-kategóriás shooter lesz, míg a másik egy kisebb cím. Sajna egy ideig biztosan nem láthatunk belőlük semmit.

Újra független stúdió lett a People Can Fly

Emlékeztek még a Painkiller, a Gears of War: Judgment és a Bulletstorm lengyel fejlesztőjére? A People Can Fly visszanyerte függetlenségét az Epic Gamestől, s már egy új játékon dolgoznak, amit az Unreal Engine 4 hajt.

Átnevezték a People Can Fly-t

Az Epic Games lengyel leányvállalatát ezentúl Epic Games Poland néven kell keresnünk, miután az anyacég úgy döntött, hogy átnevezi a csapatot. A srácok jelenleg az első Unreal Engine 4-es játékukon dolgoznak.

People Can Fly: a játékosokat nem érdekli a grafika

A Bulletstorm fejlesztői kétségbe vonják azt a közhelyet, hogy a játékosokat elsősorban csak a grafika érdekelné. Még szerencse, hogy az FPS-ük jól néz ki.

Már a Painkiller is elérhető a Steamen

Újabb címmel bővült a Valve által működtetett Steam third-party játéklistája: már a Painkiller is elérhető a rendszerről Battle Out of Hell című kiegészítőjével együtt!

Painkiller: Battle out of Hell Bemutató

Painkiller. Nem volt már valami ilyesmi? Aki kicsit is otthon van a játékok világában annak a Painkiller szóról egy, „zúzom-darálom” játék jut eszébe, és ez jól is van így… Ez a gamma már bejött egyszer és igen sok embernek tetszett is az alapötlet. Nem is volt kérdés hogy hamarosan jön majd egy kiegészítő… Hát megérkezett…