The Technomancer - ők kísérnek majd el

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 19.
  • Videó
Link másolása
Érkezett egy új előzetes a Spiders szerepjátékához, amely a játékbeli társaink szerepét mutatja be részletesen. Kalandjaink során sosem leszünk egyedül, ám érdemes megfontolnunk, kiket viszünk magunkkal.

A háromperces trailerből kiderül, hogy mindegyik társunknak meglesz a maga háttértörténete és jelleme, ezekkel pedig nem árt tisztában lennünk, mert kellemetlen meglepetések érhetnek bennünket. Egyszerre két kísérőt vihetünk magunkkal a játékban, különböző és fejleszthető képességeik révén pedig jó eséllyel találunk majd olyan arcokat, akik igazán passzolnak a játékstílusunkhoz.

A The Technomancer június 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

5.
5.
kastorhun
#4: A Styx-hez még nem volt szerencsém, de majd a jövőben pótolni fogom.
Ők nem egy AAA kiadó (szerintem), de némelyik játékukba több kreativitás szorult mint a gigászi kiadók játékaiba.
4.
4.
Chrysh
#3: A Focus Home igen érdekes projekteket szokott felkarolni, volt szerencsém már néhány játékukhoz köztük a Mars War Logshoz és a Styxhez is és bár vannak hibái az általuk pénzelt játékoknak, valahogy olyan ötletes a többi nem hibás elem, hogy meglepően szórakoztató irányba billenti ezeket a produktumokat.
1.
1.
kastorhun
Még mindig egész jónak tűnik
De azért remélem hogy a karakterek jobbak lesznek mint az előző két játékukban, a Mars Wars Log-ban annyi értékelhető karakter volt hogy az egyetlen kezemen megtudom számolni.
A Bound By Flamben sem dúskáltunk a jó karakterekben de azért volt pár jobb figura, Mathras kifejezetten jó figura volt.
De harcban csak dísznek voltak ott, szinte nem is sebeztek, és hamar meghaltak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...