The Technomancer PC, PS4, XBOXONE

RPG a Bound by Flame alkotóitól.

Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

The Technomancer teszt

A francia Spiders csapatának új szerepjátékában különleges erők birtokában fedezzük fel a Marsot. A The Technomancer gyakorlatilag egy budget BioWare-szerepjáték, a 2000-es évek közepéről.

The Technomancer - trailer a megjelenés mellé

A Spiders sci-fi szerepjátéka ma landol a boltok polcain, így még egy előzetest megnézhetünk a premier örömére. Újfent a Marson forrnak az indulatok, most megismerkedhetünk a főszereplőkkel.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha épp nem a kánikulától mászunk falra, akkor a random viharoktól, talán az lesz a legjobb, ha visszavonulunk a tévé vagy a monitor elé, és játszunk picit. Mutatjuk, hogy mivel lehet majd elütni az időt a héten.

The Technomancer - éld túl a Marson!

Az E3-as trailer után csodálkoztunk is, hogy külön expós demóval már nem jelentkezett a Focus Home Interactive sci-fi környezetben játszódó szerepjátéka, a The Technomancer. A kiadó azonban most pótolta ezt a hiányosságot.

E3 2016: The Technomancer - itt az expós trailer

A Spiders szerepjátéka sem marad ki a Los Angeles-i vigasságból, ütős és akciódús előzetest kaptunk róla ma délután. A zenei aláfestésként a House of the Rising Sun című klasszikus nóta kiváló választás.

The Technomancer - ők kísérnek majd el

Érkezett egy új előzetes a Spiders szerepjátékához, amely a játékbeli társaink szerepét mutatja be részletesen. Kalandjaink során sosem leszünk egyedül, ám érdemes megfontolnunk, kiket viszünk magunkkal.

The Technomancer - hétperces túra a vörös bolygón

Vadonatúj előzetest kapott a Focus Home Interactive szerepjátéka, a Marson játszódó The Technomancer. A felvétel ízelítőt ad a karakterkészítésből, a kraftolási lehetőségekből és természetesen a harcból is.

The Technomancer - élet és halál a Marson

Az új Styx-kaland után a Focus Home Interactive egy másik játéka, a The Technomancer is életjelet adott magáról. A legújabb kedvcsináló a marsi életet mutatja be, annak minden előnyével és hátrányával.

Képeken a The Technomancer mutánsai

A Spiders új RPG-jében változatos rémségekkel hoz össze a sors minket, a többségük még véletlenül sem békés szándékú. A különféle vadállatok mutáns egyedeit most képeken is megcsodálhatjuk.